Jag har sån satans humor

Ett äldre par ~75 står i kassan. Mannen ska betala medan kvinnan står längst ned vid bandet och packar. Kassörskan ~20 ser att någon tidigare kund har glömt en gurka där kvinnan står och packar, så hon tittar på mannen och frågar för säkerhets skull.
Kassörskan: Ursäkta är det er gurka? (Pekar på gurkan)
Mannen: Nej, det är min fru.

Det mina vänner, det är humor.
Ni måste ännu en gång förlåta mig för att jag är en sån usel bloggare ibland.



We're just two lost souls swimming in a fish bowl, year after year.

Skulle lekt med Malin idag. Men det blev inte riktigt så, så jag sov till halv två. Har suttit hos mormor och morfar och kollat på tv hela dagen. Mormor lagade mat och satan vad gott! Jag har ju fan inte ätit en riktigt lagad måltid sen i torsdags! Jag har förresten fortfarande sand i hårbotten. Och i skorna. Har förresten fått utslag längs båda benen. Inte bara myggbett stora som äpplen utan eksem typ. Kliar ÖVERALLT och jag har smörjt in mig med Tea tree oil. Luktar bastu om hela mig.

På tal om bastu for jag till Simon på kvällen. Hannes och Nellies sista dag i Närpes så vi var ju tvugna å samla ihop oss lite. Klubben å Levi kom. Å så Rickard och sen Malin. Jag och Hanne roade oss med att hoppa över diken och springa ikapp. Folket gick i bastun men jag stod inte ut för mina utslag kliade ännu mer där inne i värmen så jag gick ut och dränkte mig i kallvatten. Sen fick jag smörja in mig i bajsoljan igen. Slöae framför tvn och fick skjuts hem av Simon. Simon har btw fulaste gräsklipparen. Men jag ska endå köpa tio stycken. De kör sig själv. Haha, yay.

Nu ska jag sova, Jag hatar Kalajoki. Det är sand överallt! Jag hatar sand. Men vi måste endå till Kalajoki nåt mer. Nästa år, elå na.



Give peace a chance

Malins bild. Girlsen: Crista, Vika, Janna, Zett, Jag, Cecci och Anna-Maria.


Kalajoki. Ganska så mysig helg. Fick lite semsester, festival samt 70-tals känsla. Orkar faktiskt inte gå in på detaljer men jag kan väl beskriva helgen förljande: Kundvagn, flaskpost, Flickon, finnpajsare, sol, värme, catfights, Dylan, Zeppelin, Thåström, sura gubbar, kramar, kallvatten, Fucking Åmål, snyggaste kaffekokaren, myggbett, hydrocortison, usch, nej, fy, glass, powernaps, garpefrukt, ABC, solnedgång, snarkningar, parisehjul, rött läppstift, småkusin, närpesbor, TK, myselipys, sandstrand, sand i sängen, sand på golvet, sand i håret, sand i skorna, Janna Sand, sand i väskan, sand i hydrocortison, sand i flaska, sand under naglarna, sand mellan tårna, sand, sand och åter sand. Elå na.



Du blir aldrig mer densamma

Jakobstad sket sig så det blir Kalajoki. Som planerat alltså. Far imorgon vid två. Jag är ganska pepp. Min kaffekokare är snyggast i stan.
 
Bra tack hej.



Och jag visste inte varför jag gjorde så

Tisdag. Sov till tre som vanligt. Kollade på ytterligare gay-program på femman. Bla bla bla. Blahablaha. Började storbråka med Mamma. Den här gången gick det nästan för långt. Men vi blev sams och allt löste sig. Bra det.

Hanne ringde nångång å ville göra ngt på kvällen så vid vid halv tre på natten blev jag hämtad med bil av Klubben och Paate. Mysig och trevlig kväll/natt. Sov på Svartören. Hanne skjutsade upp mig till byn vid ett i "morse". Blev hämtad av morfar och åt sedan frukost hos mormor å morfar. Slockanade framför tvn och blev väckt av att Simon ringde. For ner till Stugan och åt lunch. Vid 6-tiden for mamma och jag å träffade mammas faster å kusiner på fika osv. Bla bla bla. Hundar. Osv osv. Pratade lite i telefon med Johanna. Försökte komma fram till en lösning på kommande helgen i telefon med Hanne. Och desamma i telefon med Simon. Och jag är inte det minsta klokare på helgens planer för det.

Det blir antingen Jakobstad med Simon, Bjon, Rickard och eventuellt Hanne Lördag-Söndag eller Kalajoki med Malin, Janna,  Lisette och en jävla massa till Fredag-Söndag. Det sistnämda lär bli grymt mycket dyrare men det förstnämnda kanske inte fullt lika roligt. Eller vad fan vet jag. Hanne vill inte till Kalajoki men är inte överexhalterad över Jakobstad heller. Detta lär bli sista chansen å umgås med henne innan hon far till USA i tio månader. Men samtidigt är jag väldigt pepp på Kalajoki. Sååå...det doftar I-landsproblem över hela skiten.

Kanske ska försöka sussa lite. Bra tack hej.



Bygg inte hus på en sandig strand

Hänt mkt. Sovit borta tre nätter i rad. Bråkat med mamma och blivit myggbiten.

I Fredags var det Jacuzzi-kväll hemma hos Janna. Det var trevligt, I guess. Käkade penis-pasta, badade som sagt i Jacuzzin, jag sov ett par timmar, hoppade runt, åkte ut med bil, käkade på Teboil, for hem, alla gick å sov, jag låg vaken och fick besök av Huuka, Matthias, Krisian m.fl, gick i bastun och somnade slutligen vid 6-tiden. Blev hämtad av mamma vid tolv. Finns lagom många bilder på bilddagboken.

I Lördags slöade jag hela dan. Degade och var allmänt seg. Åt frukost och gick sedan å sov efter att jag kommit hem. Tydligen hade Hanne och Erik vart förbi men jag låg och sov så jag hade inte ens hört dem ropa eller banka på dörren. Vaknade vid halv fyra. Hade två alternativ, dra till Simon och umgås med folk jag inte kände så bra, eller dra till Yttermark med Malin, Lizette, Rickard, Thomas m.fl. Dock fick jag inte tag på Malin men sedan så ringde Rickard och bad mig komma dit. Bytte om och for dit och där vi satt och chillade, spalade singstar, jag pratade i telefon med Johanna, satt å grinade och slutligen beställde vi taxi och for hem till Thomas. Simon och hans gäng kom ochså dit. Där satt vi på bryggan, hoppade studsmatta, sjöng falskt, dansade vals, gick i bastun och tänkte sedan övernatta i en bil. Blev dock Simons bastuhus. Vi käkade och kollade på Van Helsing innan vi gick och sov. Dock fick jag inte sova länge, för rätt som det var kom ett gäng på tio pers inknallandes. Mattias, Huuka, Freka, Klubben m.fl. De spelade biljard och härjade lite, men stannade inte så länge innan de drog. Honken och jag var vid det här laget klarvakna så vi satt och spelade kort ett tag innan vi gick för att sova på nytt.

I Söndags vaknade jag vid 12 och trodde för en sekund att klockan var 18. Fick panik och for upp ur sängen som en raket. När jag sedan insåg hur mycket klokan var somanade jag om ganska omgående. När jag gick upp vid 14 nångång fick jag städa medan Simon låg och jämrade sig på soffan. Tvingade in honom sen i huset för att äta frukost där jag sedan fick agera hemmafru och bre hans mackor samt servera juice. Blev hämtad av mamma vid halv fyra. For igen på kvällen till svartören. Simon skjutsade mig dit på motorcykeln. Vi kollade på film, jag fotade solnedgången, vi käkade morötter med dip och slappade mest. Kom dock inte hem och började bråka med mamma. Hon ringer sedan upp och börjar beskylla mig för ett par helt orelevanta saker. Struntsamma. Bråkade gjorde vi och jag var som tvungen att sova över. Hanne, Nellie och jag satt uppe halva natten och pratade. Det var ganska trevligt faktiskt. Somnade alla tre inklämda i sängen.

Idag vaknade vi vid 11 av att det är storm och spöregn. Käkade plättar och somnade om. Jag och Hanne sov väl till sju nångång. Blev hämtad, mot alla odds, av mamma och har sedan suttit hemma hos mormor. Kollade på gaydokumentär på femman. Har sedan suttit vid datorn och kännt mig uppdaterad. Ursäktar för det långa inlägget, men så blir det när man varit borta för länge. Stormen piskar fortfarande utanför. Och regnet öser ner. Dundersommar var det i år, alltså!

Checka bilddagboken för bilder!



Lets burn a hole so we can climb out

Vad har hänt sen sist? Jadu, jag vet inte riktigt.

Stina har blivit ormbiten så vi for till Vasa för att gå till vettern. Jag gick och shoppade med mormor. Gick på cirkus 150€. Men tacka vet jag gud att jag är bortskämt. Mormor pröjsade. Två blommiga midjehöga kjolar, ett linne, en klänning och ett par örhängen. Sen blev jag otroligt förälskad i en tunika från Levi's. Men smakar det så kostar det. 89€ var ursprungspriset men på rea kostade den "bara" 63. Mamma betalade men jag får den inte förrän jag fyller år. Kan knappt vänta! Den var så snygg att jag blir knäsvag bara av att tänka på det.

Efter Vasa bar det av till Nämpnäs och Hanne. Vi degade vid datorn och sen blev det att åka runt i bil i ett antal timmar. Vi gjorde middagsstop på Teboil och sen blev det att sitta i byn. Tjatade på Simon att komma dit, men han var lite trög å vi tänkte fara hem när han slutligen kom. Blev till att sitta i bastun hos Gretel och Jalle då i en timme. Sen for Hanne och Nellie ner till svartören och jag och Simon satt i byn och samtalde i ett x antal timmar. Fick lite sällskap av Kristian också. Fick skjuts hem på mototcykeln och trots att jag frös aset så kunde jag inte låta bli att tycka att det var underbart. Gud vad jag älskar att åka motorcykel! Det är helt insane. Väl hemma drack jag en kopp varm O'boy och satt å pratade med Frida i telefon ett bra tag. Somnade med hörlurarna i örat och mina drömmar fick därmed barkgrundsmusik.

Sov till klockan 3 och blev väckt av att få en sko i huvudet. fick bli lunch till frukost. Sen for jag och mamma till kaskö en sväng. Jag gillar Kaskö. Jag gillar Kaskö väldigt mycket. Jag gillar kaskö extremt mycket. Tog otroligt många bilder. Antar att en del blev riktigt bra. Men jag tänkte leka lite med dem innan jag laddar upp något. Vi for även förbi Buskens grav när vi endå var i Kaskö.

Sen blev det Näsby med Jessica. Det var trevligt. Rickard vandrade förbi också så han kom och satte sig med oss. Det var också trevligt. Jessica for hem så jag satt kvar med Rickard ett tag innan jag ringde mamma och fick skjuts hem. Ringde Elin ett tag när jag kom hem till mormor och så ringde Simon också. Kikade lite på American idol också. Beatles-special is the shit. Trots att oroginal är oslagbart.

 



Men en sak har vi nog gemensamt - Polly!

ICA, Årsta

Det är lång kö på ICA och en kassörska ropar efter förstärkning i högtalarna.
Kassörskan: Petter till kassa fyra, Petter till kassa fyra.
Efter cirka en minut kommer en gubbe ~80 fram till kassan med sin varukorg.
Gubben: Vad ville ni?
Kassörskan (tittar frågande på gubben): Vad menar du?
Gubben: Ni ropade på mig.
Kassörskan ser ännu mer förvirrad ut. Gubben går bort till varorna och irrar omkring ett tag. Till slut kommer han tillbaka till kassörskan.
Gubben (till kassörskan): Jag kommer tillbaka senare, jag ska bara handla klart först.




Känn ingen sorg för mig Göteborg

Lessen  för att jag varit lite inaktiv på någon dag nu. Kanske inte märkts direkt, men det har hänt en jävla massa grejer i alla fall. Jag pallar dock inte ta upp allt. Mathilda och Cissi har farit hem nu så nu är det bara jag och Hanne igen. Å så Simon och Nellie  och lite andra sådär förstårs. Men ni fattar.

Igår sov jag till halv fyra, vilket var det mest underbara någonsin. Duschade gjorde jag i 40 minuter. Det var ännu mera underbart. For till Nämpnäs där Hanne, jag å Nellie hängde i byn med Conny och Jocke mfl. Vi väntade väl mest på att Simon skulle komma hem så vi kunde fara till honom.

Hemma hos simon blev det datorn och sen filmkikandes. Cp-film som var ganska klockren. Duplex eller vafan den hette. Resten av kvällen sov jag tills det var dags att åka hem till svartören. Mamma hämtade mig i morse och åhå, hon körde längs hela svartörsvägen den här gången! Framsteg! Tydligen somnade jag i bilen, för det var där jag vaknade väl hemma sen. Hade väl sovit i en timme kanske. Sådär i övrigt har jag bara slappat och slöat. Lyssnat på musik och läst och nu väntar jag på att Hanne ska ringa.

Tänkte jag skulle beskriva Närpes lite närmare.


Jag bor befinner mig i: Närpes

Finns;
[x] Biograf
[ ] Tågstation
[ ] ICA
[ ] Konsum
[x] lidl
[ ] Café
[ ] Godisaffär
[x] Mer än 5 busshållsplatser
[ ] Leksaksaffär
[x] klädesaffär
[ ] Djuraffär
[ ] Shoppingcentrum
[ ] Mer än en högstadie skola
[x] Ett torg
[ ] Mc donalds/Burger king
[x] Bibliotek
[x] Simhall
[x] Ishall
[x] Ett samlingsställe Närpesgården i så fall...? Men rökrummet på teboil finns ju xD Å alla byhäng försårs.

resultat; 9


0-5 Var bor du egentligen, i skogen?
5-10 En liten håla, kanske? Ungefär så, ja
10-15 Hyfsat bra, men endå ganska tråkiigt
15-20 Storstaaad!

Och då kan ni tänka er att eftersom vi bedriver 90% av tiden i Nämpnäs och den byn bara kan pricka in sista alternativet så tycker jag att ni kan börja få lite sympati för mig istället för att avundas min härliga sommar på landet. Visst, jag ska absolut inte klaga, för det är underbart att komma bort sådär ibland och jag trivs här. Men jag som älskar storstadspulsen kan lätt bli galen.




Nu lyser ängarna av sommarens alla blommor

Det här blir en snabb bloggning. Fasters 50-års kalas(?) börjar om en kvart så jag måste väl kila. Gårdagen var ganska bra faktiskt men framåt kvällen blev det värre. Det löste sig väl mer eller mindre och resten av kvällen var faktikst riktigt rolig. Frida kan möjligen bli lite avundsjuk. Inte för att det var något spännande, men i alla fall. Precis i slutet av kvällen var det sådär tungt och jobbigt att man inte vet vad man ska säga eller göra. Men du vet att jag bryr mig och att jag finns här för dig! <3

Nu ska det bli partaj med tanter och gubbar och sen blir det troligtvis fagerö, beroende på hur pepp folket är. Tror jag far dit i alla fall, alltid träffar man nån man känner och jag har ju faktiskt Mathilda, Hanne och Cecilia där så. Dags att dra, kaffe och tårta väntar!



Fullmånen lyser som vaden av glas

Helgens mest otippade:

Jag, en tjej bosatt i stockholm, åker till Närpes, en inte så spännande kommun i Finland.
Där träffar hon en av sina kompisar, som hon lärde känna under ganska konstiga omständigheter på en fest för två år sedan. Denna kompis är i sällskap av en kille, som visar sig vara hennes kusin.
Kusinen kommer från Huddinge och efter lite utfrågningar kommer det fram att några av hans kompisar råkar vara just de personer som hon tältade granne med på en festival i Borlänge för inte mer än en vecka sedan.



Ibland gör man rätt, ibland gör man fel - lev med det!

Jag har världens fittigaste låt i huvudet att jag bara skulle vilja spy! Men det är väl skitsamma antar jag. Just nu sitter jag hemma hos min farbror på valsberg och väntar på att få åka härifrån. Men det lär väl inte inträffa förrän om några timmar. Det är idrottsaktiviteter och annat sunk som är på gång, nämnligen. Mathilda sitte rpå andra datorn och vi har inte sagt ett ord till varandra sen vi satte oss här. Enda ljudet som hörs är tangenterna som klickar och har sig. Lite komiskt faktiskt.

Hade tänkt att skriva om något som jag självklart totalt glömt bort. I måndags var vi i bastun hemma hos Simon och efteråt sov jag och Mathilda nere på svartören hemma hos Hanne. Dagen efter var grymt seg och Hanne hade varit sjuk under natten. Det resulterade i att vi var fast på Svartören ytterligare några timmar eftersom vi inte fick någon som ville skjutsa en sjukling. men det var rätt mysigt. Var ett tag sen man bara satt ner och gjorde absolut ingenting. Jag sprang runt och lekte med Scott samt gick runt på stranden och tänkte bara för mig själv.

Väl uppe i Nämpnäs var vi inne hos Gullans där vi köpte godis och chips för att sedan sitta och dega hos Gretel och Jalle. Hanne, Cissi och Nellie skulle sedan fara ner till Svartören men jag och Mathilda valde att gå upp till byn. Där satt vi väl några timmar med grabbarna grus och hade det faktiskt ganska kul. Blev hämtade av morfar vid midnatt någongång.

Idag bjöd mormor på lunch i kristinestad. Efteråt skulle jag köpa leggins men vi fick besöka tre affärer, däribland Halpa Halli som bara hade storlek XXL, innan jag slutligen köpte ett par på Epee i Näsby. Men vad gör man inte när det inte existerar normala klädaffärer? Passade på att köpa hårnålar och spray också. Ikväll hoppas jag kunna slippa iväg till Nämpnäs något, men det blir troligen till att vara med på fotbollskvällen här på Valsberg. Usch usch på det... Fler uppdateringar lär väl komma senast på fredag eftersom mamma kommer, och hon lär ha datorn med sig.

xxx
Gossip Girl



What if you could wish me away?

Jag har bara varit i Finland i några dagar men allt känns redan helt sjukt. Samtidigt har det faktiskt varit riktigt roligt nästan varje dag.

Först och främst vill jag bara be om ursäkt till en viss person. Egentligen känner jag bara att you shouldn't bother, men eftersom jag vet att du faktiskt gör det så får jag be om ursäkt. Det är inte dirket min tanke att typ komma emellan eller whatever. Och du ska inte behöva tolka det på det sättet du gör. Jag är inte ute efter någonting, absolut inte, och jag hoppas att du kan se det på det sättet också. Jag förstår hur du tänker och jag respekterar dig. Och hur satans löjligt det här inlägget än låter så måste jag publicera det om du nu skulle, av någon anledning, läsa min blogg. Vet inte riktigt hur jag ska ursäkta mig på något annat sätt liksom. Kände dessutom för att skriva av mig.

Ikväll blir det att gå i bastun hos Simon. Tomatkarnevaldagarna var faktiskt riktigt bra fast frågar ni Mathilda så svarar hon nog att det är diskuterbart. Gårkvällen var också helt okej fats morgonen var ganska komisk. Skulle åkt till Vasa och shoppa idag men valde att sova istället. Gick upp vid halv två och halvslöade hela dan. Sitter nu hos Gretel och Jalle i Nämpnäs och är överlycklig över att Hanne har med sin laptop. Lär väl skriva ngn fler gång. Sköt om er tills dess!