Mypieces

Har nu efter många om och men lyckats hitta en bakgrundsbild som passar sig på Mys blogg och den nya layouten jag ordnat åt henne. Och eftersom jag gör reklam för mig på hennes blogg så får väl jag göra reklam för henne också.

Spana in My's blogg och lyouten här



Ny layout..igen

Ledsnade på den "gamla". Den kändes liksom lite höstig och jag vill förbereda mig för våren



29.03.10 Sommarplaner

Nu har jag gjort upp en reseplan och hoppas få med mig My på denna roadtrip en vecka i sommar. Men hon lät ganska positiv. Det enda vi behöver är ett flyg till Kiruna, en hyrbil och såkörkort förstås.och jag börjar bli lite stressad över det där. I november såg planen om att ha körkort till sommaren relativt ljus ut, men nu känns det ganska tveksamt. Om jag inte ligger i stenhårt från och med nu dvs. My däremot är snäppet närmare målet så ominte annat får väl hon köra hela vägen. Haha.

I alla fall. Här är reseplanen (sammanfattning för lata jävlar länst ner):



- Som sagt. Vi börjar i Kiruna för att det är lättast att ta sig dit. Där hyr vi en bil,gärna skåpbil. Köper madrass på Rusta att lägga i och har sovsäckar i bagaget.
- Därefter tar vi en sväng till Treriksröset när man ändå är så pass långt norrut. Därefter bär det av till resans höjdpunkt: Pajala! (För övrigt kommer vi under resans gång turas om att läsa högt ur Populärmusik från Vittula som ju är en av sveriges bästa böcker). Här blir det heldagsutforskande. Kanske inte finns så mycket att se, men vafan, är man i närheten av Vittulajänkkä så är man.
- Efter denna fantastiska visit drar vi via torneälv till Haparanda och en sväng till Tornio och fyller kassarna på Alko.
- Sedan bär det söderut. En sväng förbi Lule och Pite. Möjligen som bensträckare eller dylikt.
- När vi ändå far förbi Ume så kan man ju slå en pling åt Hanne. Fika på NK och roa sig lite åt att det är Nya Konditoriet vi pratar om och inte Nordiska Kompaniet
- Därefter är det enda viktiga målet kvar utanför Örnsköldsvik. Nämnligen strutsfarmen i Gerdal. Där serverar de dock strutsburgare och rökt struts men jag tänkte nöja mig med Hallonpaj eller björnbärspaj gjord på strutsägg. Så kan vi klappa lite strutungar.
- Söder om Örnsköldsvik ligger ju Höga Kusten, där kan man ju bara kika på det fina landskapet.
-Lite norr om Gävle ligger ju Ockelbo (Blivande prins Daniels hemtrakt för övrigt). Här finns också en älgpark. Det kan man ju ändå besöka för sakens skull.
Gävle kan ju bli en bensträckare om inte annat.
- Sedan blir det väl Uppsala där vi kan gå på gudstjänst med Livets Ord eller dylikt.
- Slutmål: Estocolmo, Tukholma, Stoccolma, alternativt rätt och slätt Stockholm




......och ni som inte orkatläsa så kan jag sammanfatta reseplanen som AWSOME. It'sgoing to be legen.. wait for it..DARY!

Total körtid: 23 timmar. Sedan delar vi väl upp det i fyra, fem etapper.



29.03.10

Dagens citat:
"Vadå hellre smart än snygg? Hellre snygg och smart än ful och korkad skulle jag säga.."



Helgen har varit bra. Och lite mer händelserik för en gångs skull. Har inte bara suttit hemma som de senaste veckorna, alltså.

I fredags for jag till Kista med Leyla som jag inte träffat på jättelänge. Köpte en jättejättefin hängselklänning från nya Garden Collection på H&M. Jag är helt kär i den kollektionen. Finns en jättefin vit klänning som ger mig associationen "Skogsälva" som jag bara måste ha. Och bara 199 riksdaler, dessutom. Dock fanns den inte i min storlek så jag får spana vidare.

I Lördags kom Elin-Pelin hit med bilen från sin lilla håla borta i Uppsala Län. Dock en och en halv timme senare än vad hon tänkt sig, eftersom hon tappat sin plånbok och varken hade leg, körkort, pengar eller inträdesbiljetten till Studentskivanvi skulle till. Dock sprang hon runt som en galning och hittade passet, fick låna pengar av sin mor och som tur var hade hon körbeviset i bilen. Så hon kom i alla fall. På tunnelbanan satt vi och pratade om hennes borttappade plånbok då en berusad typ bredvid försökte komma in i konversationen. Han sluddrade en massa så vi ignorerade honom mest. En skum typ som såg ut att vara 16 bast, men hade getskägg. Finnig och såg ut som en hel jävla krater i ansiktet. Urblekt keps hade han också och åvanpå det två svarta djävulshorn med strass och rött fluff. Skum typ alltså. När tåget kom drog han upp en hundring och fickan och gav den till Elin. "Här. Ta den. Jag vill inte ha den. Det är synd om dig som tappat plånboken" sa han, reste sig och gick. Och vi bara jahaa. Men Elin fick i alla fall 100kr av djävulen som plåster på såren.
Vi blev lite sena till skivan, men fint folk kommer ju sent. Tema för övrigt var maskeradbal och det var lite småläskigt med alla masker. Men det var jättekul och Lovisa var så söt och glad hela kvällen. Blev lite reunion med folk jag inte sätt på länge också. Lyckad kväll med andra ord.

I Söndags klev jag upp med stor ångest vid 8 för att gå ut med hundarna. Sedan sov vi till halv två. Det villsäga halv ett eftersomdet just blivit sommartid. Elin hade lite svårare att gå upp men drog sig ändå till bilen och kom iväg. sedan for jag till Täby och umgicks med Ruffsi och hennes mamma. Hennes mamma är delägare i en secondhand affär så vi gick dit och hade hela butiken för oss själva. Köpte en scarf, ett skärp och tre kopapr medfat för ynka 30 spänn. Kollade upp skärpet på nätet och såg att det i vanliga fall kostarb 800 kr. Så det var ett bra köp, kan jag ju lugnt säga. Älskade den butiken! Dit ska jag såå åka när det är dags att inhandla småprylar till lägenheten i höst. Lite koppar, fat, krukor, väggklockor och sådant.



27.03.10

Skolmatsal, Västervik

En grupp tjejer på 15-16 år sitter och pratar vid ett bord medan de äter. De diskuterar språk.
Tjej 1: Man säger ju negro på spanska, det betyder ju svart. Typ un caballo negro; en svart häst.
Tjej 2: Ja, egentligen så är ju neger inget konstigt. Det betyder ju bara svart liksom.
Tjej 3: Men om neger betyder svart, betyder människa vit då?



Tjuvlyssnat




Sommaråterblickar

Jag sitter och rensar sms i inkorgen (har av 95% av utrymmet, så det behövs liksom).  Jag bara saknar sommaren (dock inte just DEN sommaren. För den var mest bara jobbig, även om det var sjukt kul ibland också). Men framförallt saknar jag bara alla underbara människor. Dels mina små finnländare, de är ju något svårare att få tag på om man säger så. Men även en jävla massa andra sköna typer som tycks gått i ide sedan oktober och inte riktigt kikat fram ännu. Och jag blir lite rörd av att läsa alla dessa random sms som ändå ger mig sjukt mycket minnen över obetydliga saker. PUSSAR

   
   
  
    



22.03.10

"Förut led jag av schizofreni, men nu mår vi bra"



Die Kitler

Jag har just återupptäckt en av mina gamla favoritsidor. Cats That Look Like Hitler. En sida full med bilder på katter som, precis det, ser ut som Hitler. Det vill säga Kitlers!

Det är så jävla humor att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Jag vill så ha en Kitler!





  
 




Länk här



Flyttplaner #3

Jag bara tjatar och tjatar om att jag ska flytta till hösten. Men jag ser så sjukt mycket fram emot det att jag bara inte kan vänta. Dock har jag börjat få lite ångest. Jag har inga problem med att bo ensam. Men tänk att komma hem till en tom och mörk lägenhet och inte ens en hund viftar på svansen. Eftersom jag inte kan kidnappa en av hundarna så får jag helt enkelt komma på något nytt. Allergivänligt måste det vara också. Här har vi mina alternatuv:


Minigris!




Kanariefågel..eller undulat



Sphynx katt.
HHAHAHAH, seriöst. Det ser ut som en korsning mellan råtta och chihuahua. Anorektisk sådan dessutom.



Sibirisk katt. Ligger dock på ett antal tusenlappar.



Cornish rex katt. Haha, Anorektisk Hitler-katt med jätteöron?



Guldfisk



Nakenmarsvin. HAHA det ser ut som en förkrympt flodhäst.



Chinchilla. HEJ! Jag har en ekorre hemma!



Sköldpadda


Jag skulle så sjukt mycket vilja ha en minigris, men de är tydligen stört krävande. Dessutom så är de inte så mini hela livet ut. De kan bli över en meter långa och väga upp till 70 kilo som fullvuxna, vilket betyder att de väger mer än typ Stina. Och jag vill ha en minigris á la Scrollanstorlek.




19.03.10 Nästintill höjden av lathet

Hade inga lektioner igår och bara en idag. Soft. Kikade förbi hem till Johanna en sväng ikväll men skulle vara hemma vid halv elva för att ta ut hundarna på sista rundan. Fem över tio är jag på väg till tunnelbanan och inser att jag inte riktigt orkar halvskynda mig och ringer pappa istället. Pappa hade inget särskilt för sig och gick med på att skjutsa mig. Soft. Det vann jag säkert hela tio, femton minuter på. Och så fick jag lite mer än 2 minuters kvalitetstid med min far som jag inte sett på typ två veckor.

Imorgon ska jag tydligen på midsommarfest. Eller "Midsommar i Mars" som det så fint heter. Söndag drar jag nog förbi till Täby en sväng och kikar föri i Second Hand-butiken Ruffsis mamma jobbar i.



18.03.10 Ett släng av psykbryt

Hur kommer det sig att man inte har en aning om vad folk har för sig om man inte råkar följa deras blogg? Jag fattar inte, vad hände med att höra av sig och kommunicera? Men det brukar väl bli så under vinterhalvåret, att folk kurar in sig i sitt lilla egna och bara väntar in våren.

Och idag är det fem plusgrader. Snön smälter. Det droppar och slibbar. Slask och elände. Men det är på gång i alla fall. Jag vill bara krypa ur skinnet av längtan efter lite blommor och sol.

ORKAR INTE



15.03.10 Högskolestudier och Hollywoodfruar

Idag öppnade ansökningarna till de flesta högskolor inför HT10. Så jag slängde in en ansökan till Uppsala och Stockholm universitet. Inte för att det ligger i mina planer, men för att vara på den säkra sidan om det skulle gå åt skogen. Så har man nånting att syssla med till hösten i alla fall.

För övrigt så förgyllde Maria Montazami och Svenska Hollywoodfruar min annars så trista måndag. Dock finns det ingetning som slog förra veckan och hennes läppstiftsjakt samt toffsbesatthet. Eller den fantastiska makeovern på kuddarna i sängen. Oj vad jag längtat till att den här serien ska starta igen.

"Jag gillar inte ordet tofsar, det låter så..tofsigt! Tassels låter mycket mer elegant"

"Nu ska jag väga mig. Jag hoppas vågen visar 70 kilo. Men säkert så visar den 73, 74 eller något annat äckligt. Ja. Sa ju det. 74 kilo."

"Nu gör jag kaffe. Det gör jag varje morgon. Jag lärde mig faktiskt göra kaffe för kanske..ett åår sen"

"Utan läppstift känner jag mig bar, naken, exposed, rädd, nervös"

Allttså, hon må vara lite trög, speciellt med hennes släpiga dialekt. Men hon är ju så underbar och äkta. Varför ge någon gapig och humorlös typ som Anna Anka en egen TV-show när det faktiskt är Maria Montazami som är den riktiga vinnaren? Att Anna Anka har en snygg och vältränad kropp är det ingen tvekan om. Inte heller att hon är en entrepenör, men helt ärligt skiter jag fullständigt i hurvida Paul Ankas ballar hänger i backen eller hur pass avundsjuka hemhjälpen och barnflickorna är, enligt Anna själv. Hellte tittar jag på Maria som målar läpparna sjuttiotolv gånger i minuten, febrilt letar tofsar och blir uppriktigt varm i hjärtat av en riktigt gul svensk böjd ostkrok.

Jag tror Maria är lite av min idol.




# 3

Lindex, Kalmar

En pojke ~7 står med sin mamma ~30 på underklädesavdelningen.
Pojken: Mamma jag vill ha den!
Pojken pekar på en rosa spets-bh.
Mamman: Nej, den är bara för tjejer.
Pojken: Men mamma, pojkar kan också ha rosa!
Mamman: Ja. Men inte den.
Pojken (skriker): Nu är du inte JÄMSTÄLLD mamma!




Repris på repris på repris

En ny trend på facebook. Och en ny trend bland stockholmstjejer. Proffsigt tagna fotografier som profilbild på FB. Det är ju i sig trevligt att alla kan få känna sig lite extra fina för en gångs skull. Dock tycker jag att fantasin inte varierar så där överdrivet och jag börjar bli lite less nu.

Jag har sett det förr, liksom. Det var fint första gången och rätt så vackert andra gången med. Men nu orkar jag inte längre. No offence för er som nu låtit er plåtas, missförstå mig rätt, bilderna är fina och ni är fina på bilderna. Men gränsen känner jag gick någonstans mellan orginaliteten och reprisen. Och jag hindrar er absolut inte från att låta er fotas, men lägg upp bilden någon annan stans än som facebook profilbild. Typ väggen kanske?

Okej, förlåt. Jag ska sluta klaga på allt hela tiden. Men enough is enough! Och återigen, ta inte illa upp ni är fina, men fantasin. Fantasin. Spegelbord, vägg, händer på bordet, lätt förvriden spegelbild och en jävla massa hår. Om och om och om igen.



Peace out och may the force be with you. Till oändligheten - och vidare!



11.03.10 I nöd och lust

Fruktansvärt produktiv dag. Fotoinlämning, psykologiredovisning men inget barnpassande. Dock blev jag lite småglad när jag gick in på skolmailen sådär vid halv fem och fick veta att VRG Jarlaplan elever fick gå gratis på en föreställning med Kvarteret Skatan på Rival idag. Ringde runt, men alla är ju som sagt VRG:are vars studier går före allt annat, men fick slutligen med mig Amanda. Lite halvrandom men sjukt trevligt.

Sagt och gjort, föreställningen började 19:30. Och jag dog. Jag dog och avled, fall livlös ner till marken. Visst garvade man lite halvglatt sådär, men det var inte förrän en 30, 40 minuter in i föreställningen då en grupp som hette Facebooks framförde några låtar, som det brast för både mig och Amanda. Jag trodde helt seriöst att jag skulle avlida. Käken låste sig av allt garv och jag fick whiplashskador som jag slungade mig i stolen. Huvet slog jag i knäna med handen krampaktigt fast över munnen. Å Herre min Gud, barmhärtiga fader. Kärleksfulla Jesus Kristus och hans heliga moder. En viss parterapi lite senare i pjäsen utlöste ungefär detsamma. Nä, alltså jag finner inga ord. Om skratt förlänger livet är jag numer odödlig. Det fanns lite inslag av medleåldershumor som inte var allt för lattjo för oss "ungdomar" och så var avrundningen på föreställningen något lam. Men jag kan utan problem påstå att den här kvällen var en av de absolut roligaste hitills i år. Framförallt förgyllde det min dag och skolvecka. Välförtjänt.

De säger att gratis smakar bättre, men detta var ljuvligt. Dock skulle jag lätt betala 400 spänn för att få se Facebooks igen, om min plånbok tjockade till sig innan månaden är slut det vill säga.

Såå..vill ni avlida och återuppstå är Kvarteret Skatan - i nöd och lust starkt rekommenderad. Mars månad ut.

  




Topshop

Jag har återigen förälskat mig. Och återigen i Topshop. Vi hade en liten svacka där ett tag och har haft en paus i förhållandet, men jag tror vi äntligen funnit varandra igen.

Wanna haves:

Ditsy Corset Lace DressLORNA Bow And Wood Platforms

Glitter Frill Ruche Clutch Bag Clear Ombre Glasses

om man ändå hade lite mer pengar. oj vad mycket kläder och accesoarer jag skulle ha..



Flyttplaner

Alltså, jag börjar bli riktigt taggad på det här med att flytta hemifrån nu. Jag vill flytta nu med en gång! I söndags var jag med pappa och Irene som kikade på en ny TV hos Siba. Då strosade jag runt lite i butiken och slängde trånade blickar på kaffebryggare, brödrostar och stavmixrar. De ska alla gå i rött. Helst OBH Nordicas "Chili" serie som jag längtat efter sedan 8:an. Hoppas de finns fortfarande. Hur som helst, och så i duschen idag, tänk att ha hela hyllan fylld med sina egna produkter. Åh, jag ska bara köpa duschprodukter med fina förpackningar. Slippa ha schampooflaskan och mina omsorgsfullt utvalda balsamförpackningar trängandes med inte lika så omsorgsfullt utvalda produkter. Å så ska jag ha en golvmopp, söta grytlappar, Tuppawere burkar, välstadat badrumskåp och ett sött set med tvålfat och tandborstglas osv.

OBH Nordicas Chiliserie :D



Enda problemet är att chiliserien är något dyr. Jag menar, en kaffebryggare för över tusenlappen känns lite amitiöst.



09.03.10 Det börjar ta sig

Efter mycket om och men så börjar jag äntligen komma ikapp (och igång) med skoarbeten. Deadline för denna vecka är Psykologi A uppsats, Psykologi B redovisning, Engelska C redovisning, Svenska BC grupparbete och Fotografisk bild projekt. är nu klar med 2½ av 5. Så hälften kvar alltså. Skönt det eftersom de inte ska vara inne förrän torsdag. Dock kan jag inte påstå att jag är speciellt förberedd på Engelska redovisningen imorgon. Jag hatar muntliga redovisningar för klassen, speciellt på engelskan eftersom alla engelskalärare tycks hata mig. Aja, det börjar ta sig i alla fall.




Birds




07.03.10 Sommarjobb

Jag har de senaste dagarna för en gångs skull satt mig ner och letat efter sommarjobb. Problemet är, att de flesta i Sverige, som passar mig dvs, antingen vill ha mig för tidigt eller för länge Jag vill ju gärna vara med på studenten liksom, och så vill jag gärna ha ett sommarlov däremellan också. Och sommarlov för mig är Närpes. Då vill jag gärna inte åka dit i slutet av augusti när allt normalt folk slutar ha sommarlov. Så då tänkte jag att jag skulle vara lite smart och söka jobb i Österbotten istället. Men, då ska man ju antingen ha minst 1 års arbetserfrarenhet inom valda området eller kunna tala finska. Jag failar på båda. Så just nu ser det inte så ljust ut. Men, så kom jag på, att efetrsom jag flyttar till hösten så är det här min sista sommar att vara sådär tonårs-oseriös och bara glida runt, så söker vi extraarbete till hösten och sommarjobb till 2011. Nästa år är man helelr inte tonåring längre, så det är väl bäst att ta vara på tiden, eller? Så kan man ju förbereda sig inför studentlivet och vara fattig en sommar till.

 



Flyttplaner

Jag letade efter ett gammalt blogginlägg idag (vilket jag för övrigt inte hittade). Däremot upptäckte jag en annan sak, nämnligen hur ofantligt tråkig min blogg har blivit. Vart tog humorn vägen, kvinna?! Nåja, jag tänkte inte bli roligare idag heller utan fantisera lite om inredningsprylar. Skickade in ansökan till Åbo Akademi förra veckan och nästa vecka öppnar ansökan för Uppsala. Därför börjar jag inreda min studentlägenhet i huvudet.

Grateful Dead Steal Your Face Roses TapestryNEW! Peace & Love Tapestry
Grateful Dead och Peace tygplancher


Bambu-gardiner i någon dörr


Udda teservis med blommönster


Rökelser. Gärna med en hållare liknande denna

Bambuvindspel, ca 75 cm
Vindspel i bambu

Aromalampa, spisen
Aromalampa i form av en spis och kaffekanna, awsome!


Marimekko bäddset


Stol "Myran"


"Kobra" telefon


"Egg"-fotölj


Virkat lapptäcke som sängöverdrag


Gammal väckarklocka



Köcksklocka


Bordslampa


När vi ändå är igång så anförskaffar vi oss en jukebox också.


En gammal radio


Eftersom jag troligen inte får taoetsera så köper jag lite fint tyg och hänger på väggen istället.


En gammal TV


Batikmönstrat duschdraperi

Okej. Börjar ni bli illamående? Ungefär hälften av ovanstående prylar är väl troliga. Sedan önskar vi oss också That 70's show DVD-box. Och så lite skivor, typ Grateful Dead, Pink Floyd och Led Zeppelin.







04.03.10 Alice in Wonderland

Käkade middag och gick på bio med Frida idag. Tim Burtons tolkning av Alice i Underlandet. Och den var rent ut sagt Underbar. Tim Burton och hans ständigt anställda Johnny Depp har alltid varit, är och kommer att förbli genier. Fantastiska Helena Bohem Carter som Hjärter dam och otippat Anne Hathaway som Vita drottningen. Framförallt är det helt otroligt vad man kan känna igen röster. Eller så har England en bristvara på bra skådespelare. Alan Rickman (kanske mer känd som Severus Snape?) gav i alla fall rösten till Blå larven. Det var lite mysigt. För övrigt hade vi ett antal Harry Potter skådespelare med i den här filmen. Men som sagt, England har väl bristvara på skådisar. Förutom Helena Bohem Carter (Bellatrix Lestrange) och Rickman vill jag minnas Timothy Spall (Slingersvans) och Paul Whitehouse (Sir Cadogan, riddaren i tavlan).

Men, nog prat om the boy who lived och lite mer fokus på Underlandet. Som för övrigt det också var ganska underbart. Men det brukar ju Tim Burtons världar vara. Lite så där skrämmande och läskiga men samtidigt så sagolikt inbjudande. Och så denna Johnny Depp. Jack Sparrow, Willy Wonka, Mort Rainey, Edward Scissorhands, Raoul Duke. Alltså behöver jag ens säga någonting mer? Han får det där som är på gränsen till mentalsjuk att bli något tafatt och kramgott. Och The Hatmaker är inget undantag. Snarare än av de bättre. Och mycket tack vare det blev Alice i Underlandet totalt fulländad.

Och Anne Hathaway sen då! Jag hade verkligen inte förväntat mig henne i en film som denna men hon var som klippt och skuren för rollen som Vita Drottningen. Hon liksom trippade fram och svävade så löjligt fint med händerna, lyfte saker och ting så graciöst och med en fjäderlätthet. Något som jag märkte att jag tog efter när jag kom hem. Gick ut med hundarna trippandes och svävandes med händerna. Kopplerna i ett fast grepp, visst, men liksom fastklämda mellan tummen och pekfingret snarare än hela näven i ett hårt grepp. Det var lite mysigt.

Enough said. See it now or regret it later.




03.03.10 Frisörbesök

Kilade till Odengatan på ett efterlängtat besök hos frisören idag. Skulle egentligen permanenta om håret men de tyckte håret var så pass slitet så om jag ville ha ett lyckat resultat skulle jag få lov att kapa 20 centimenter och jag ville bara offra 10. så jag skippade det och la håret i frisörens händer. Lite uppklippning och 7 cent kortare. Jag trodde verkligen inte att det skulle bli något att hurra över men det blev riktigt lockigt och fint ändå. Och framförallt mycket billigare än en permanent. Och av före-bilden att döma så var jag nog i stort behov av det här frisörbesöket. Så både plånboken och jag är lite gladare idag.






02.03.10 Ny layout

För omväxlingens skull



Sommardrömmar

Den inte allt för nyktra damen på bilden nedan lovade mig i  somras att ge mig bilderna från hennes visit i Tomatkommunen. Fyra månader efter sommarlovets slut fick jag USB-minnet i hand. Cirkus 2 månader efter det har jag äntligen lagt in dem på datorn. Men eftersom minnet var litet och bilderna stora fick det inte plats så många. Men jag fick ett gäng fina bilder från Jens och Julias 18 respektive 17 års partaj. Och oj vad jag fick sommar abstinens. Snöoväder, SL-kaos och slask i all ära, men sommaren är nog och förblir bäst. Å jag vill bara ha sommar och sol å så lite koskit i hagen. Men nejdå, det tyckte inte Zeus (som bland annat går under titeln vädergud) och efter att sänkt temperaturen sådär lagom så att man kunde ana våren i horisonten så la han på lite extra snö och minusgrader lagom till måndagsångesten. Slask, snö, is, halka, benbrott. Tack för det, tack tack. Jag tröstar mig med det inte allt för nyktra damens bilder istället.




    
   




01.03.10 Reklam - javisst!

Dermoshop borde älska mig. Katalogen damp ner i brevlådan idag och jag har nu beställt för 730 kronor. Och så har jag sparade bonuspoäng sedan tidigare så jag klickade hem lite bonusprodukter också. Totalt 18 produkter. Men för 730 kronor är väl det ingenting egentligen (40 å femtio kronor i genomsnitt för er som inte är lika bra som jag på huvudräkning). Men förutom att jag beställt så mycket så borde de faktiskt anställa mig. Som jag gör reklam. Frida var en hurtig handlare och spenderade över 400 riksdaler när hon bläddrat igenom katalogen en sväng idag. Och under förra beställningen i höstas fick jag både My och Lisa-Fisa att klicka sig in på hemsidan. Ja-a ni, det är skönt det här med internet. Så slipper man knalla runt och lukta på parfym hit, kleta på handkräm dit och stå och stånka och stöna i provrum. Allt som behövs är en internetuppkoppling. Härligt.

Dock tycker jag att någon kan ge mig 44 dollar för portot så jag kan klicka hem en annars så billig vårkappa och ett par skor från Forver21. Roligt att portot typ är dyrare än kappan.



Yes please. I hope I will se u soon.




BildBildBild
BildBildBild
Helluu. I will se u guys and ur 12 friends later this week!