16.01.11

Emma kom till Stockholm i onsdags och vi knallade runt på stan för att Emma skulle få shoppa lite. På kvällen blev det kära Dovas där vi sprang på ett par gamla VRG-are. Det var en väldigt trevlig kväll!

torsdagen blev det lite kringstrosande på stan innan pappa var snäll nog och skjutsa upp oss till Uppsala.

I fredags var jag och Emma duktiga nog och fixade kurslitteraturen på bilioteket, och så blev det lunch på Orvars. Hängde sen mesta delen av dagen i tvättstugan och på kvällen hade tjejerna i korridoren filmkväll med "Love and other drugs" och "Prinsessan och grodan". Den sistnämnda var typ helt underbar.

Igår blev det utekväll, men inte V-dala nation som planerat utan först en korridorsfest vid Triangeln och sedan en sjukt stor fest i Flogsta.

Idag kom Emma förbi och vi käkade onyttig mat och kollade på "Den fantastiska räven". Lite störd film, men sjukt bra på något konstiogt sätt ändå.


Våra nya utbytesstudenter börjar flytta in nu också. En från Singapore och en annan från Ukraina. Den tredje kommer troligtvis imorgon. Vi hoppas på en australiensare eller nya zeeländare med mysig dialekt. Imorgon är det dessutom kursstart, vilekt jag ser lite fram emot.

Over and out



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback