31.05.12

Uppsatsen lämnades in i fredags. Efteråt hade Etnografernas nya styrelse Styrelsemöte i Ekoparken. Lite vin och lite chill. Fröken Camilla kom förbi en sväng sen också. Och så blev det ju lite utgång på Snärkan efter det, förstås.I lördags var jag helt jävla ärkebakis. Träffade herr Eddi Porthman en sväng på stan. Det fick sig ett abrupt slut i och med att min bakfylla gjorde sig plötsligt påmint och jag helt enkelt fick åka hem för att inte riskera att spy ner halva Uppsala. På kvällen var det årets mest satsiga Flogstafest, med Full moon party-tema. På grund av mitt illamående tidigare på dagen blev det en nykter kväll, men en rolig sådan för det! Var väl som en Flogstafest är som mest, tills dess att klockan började närma sig 4-snåret.

Av någon anledning förflyttades takfesten till hus 6 våning 3. Och av någon anledning var det ingen boende i korridoren mittemot som ens var där. Att säga att det spårade är nästan en underdrift. Jag, Mikael och ett par till satt i vår korridor och försökte hindra folk från att komma in och trasha även hos oss. Vid bedtime såg vi till att blockera frysrumsdörren med sofforna. Låste både balkongdörr och rumsdörren. Vilken förmodligen var en väldigt bra idé. Morgonen efter fanns nämnligen inte en enda möbel kvar i den andra korridoren. Samtlig inredning låg och myste på asfalten nedanför balkongen. Det vill säga två soffor, lite bord, en tv, micro, hela köksmöblemangen, köksluckor, grillen, en spis och så ett kylskåp full med mat. Snacka om att grabbarna var bittra.

"Det var ju tur att jag inte storhandlade på ICA igår för 400 spänn.. nej men vänta, det gjorde jag ju!" - Eric

"Hey guys, wanna come over to my corridor and watch a movie? No wait... the TV is down there... Maybe we could make some dinner instead? No wait... the kitchen is down there..." - Nigel

Förresten, nu ljög jag. De slängde faktiskt inte ut allt. Soporna hade de faktiskt snällt lämnat kvar. (Misären går att se lite tydligare genom att klicka på bilderna)

Opponering på måndagen följt av Upplandschill med klassen. Emma och jag passade också på att hälsa på allas år Osman när vi ändå var i närheten. Tisdagen bjöd på en jävla massa shopping, fika med Nasha och slutligen vin/film/tjejkväll med Ania och Katie i korridoren. Och igår fick jag för mig att mitt rum behövde en rejäl storstädning. Sagt och gjort: skurade, tvättade, dammade och damsög varenda vrå. Allting luktar såpa men helt sjukt fräsht blev det! Nästan så jag inte känner igen mig... På kvällen dissade jag och Emma klassens middag på Snärkan och körde en egen middag på Wärmlandskällaren istället. Både varmrätt, efterrätt och en vinflska tyckte vi att vi förtjänat. Sjukt mysig och välbehövd kväll! Känns bara så sjukt att terminen är slut, och då blir man sådär melankoliskt sentimental. Men det kan man också behöva ibland.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback