En och en halv bulle, två glassar och en onödigt massa dröstid

This is gonna take a long time
And I wonder what's mine
Can't take no more

Wonder if you'll understand
It's just the touch of your handVi har nog alla våra Adam, en förklaring när vi saknar en annan.No he can't read my poker face

Nu har inte jag varit sådär superseriös på ett tag i den här bloggen. Jag tänkte att jag skulle vara det nu. Jag har funderat lite över det här spelet jag kör med. Min favoritlek. Jag orkar inte längre, jag har liksom tappat intresset för det. Men just nu är jag inne i en omgång och även fats jag inte orkar med det så måste jag liksom avsluta. Och jag är en dålig förlorare, och det här är inget lätt spel om man inte är på allerten. Jag blir så irriterad och sjukt jävla förbannad! Varför ska det va så svårt!? Det brukar vara en lätt match men nu jävlar har jag motstånd och mitt highscore är utom räckhåll. Jag får alltid som jag vill men nu har jag uppenbarligen mött en jämlik motståndare och det stör mig som en mottangande mobil intill en radio. Förresten hatar jag metaforer. Nej, nu ljög jag. Och nu urartar inlägget så det är bäst jag lutar. Jag kan helt enkelt inte vara seriös, men jag fick sagt det jag ville nu i alla fall så okej då.

Engelska nationella imorgon och jag har knappt läst förberedelsehäftet. Duktiga jag.

poker-face.jpg poker face image by RKRockersThat party last night

That party last night was awfully crazy
I wish we taped it
I danced my ass off and had this one girl completly naked
Drink my beer and smoke my weed
but my good friends is all i need
Pass out at 3 wake up at 10
go out to eat then do it again

Man I love college
and I love drinkin
I love women
I love college

yea
That party lastnight
man I love college
I love it
That party lastnight
Goodnight everybody i gotta head back to class for a little bit

But after that
you know whats goin down
my house and 3 kegs
see you there
youre all invited
bring your friends
bring your mom

Do i really have to graduate
or can i just stay here the rest of my life?


Asher Roth - I Love College. Jag har typ blivit helt beroende av den låten. Tack för den Haley ^^STRAFFSLAG!

Om vi bortser från samhällsprovet så har det varit en bra dag. Jag och Ruffsi köpte en bulle. Det skulle vi inte gjort. För på mentorstiden, där cirkus åtta individer befann sig på plats, hade Elin bakat både kladdkaka och blåbärspaj. Dessutom bjöd Ana på glass. Givande timme, Brian drog efter någon minut så mentorstiden var avslutad. Resterande tid satt jag, My, Elin och Frida kvar i teatersalen (med regelbundet besök av Lovisa), pluggade i Elins Ipod och sjöng högt och falskt till Stad i Ljus, Färger i en vind, My heart will go on samt You raise me up. Under två av låtarna agerade jag och My Pocahontas och under den andra körde jag och Elin en scen ur titanic med balkongen som fören på en båt. Jag sjöng så högt och falskt att jag blev yr och fick ont i hals och huvud. Klart värt.

En annan värd sak var när jag körde Gul bil med Frida igår. Jag var klart överlägsen med sådär 30 bilar när Frida låg på 2½. Ändå var jag tvungen att rusa ner för trappan, trampa fel med foten, snubbla ner på Frida och skrika av adrenalin och smärta "GUL BIIIL!" Frida fick halvt leda mig till tunnelbanan då min fot knakade något. Klart värt!

Jag och Ruffsi har för övrigt blivit blivit sjukt besatta av den här fantastiska leken på sistone. Vi slår hårt, skriker, blir förbannade, har hela kroppen på helspänn i spaning efter bilar och kan knappt koncentrera sig på annat. Detta har resulterat i problem då skolan är slut och vi är på väg hem åt varsitt håll. Jag fick exempelvis 19 sms av Ruffsi som alla innehåll texten "Gul bil!". Men för att lätta på mitt hjärta så kan jag säga att mitt senaste beroende nu alltså är ersatt. Farväl tetris, goddag gulbil.


Gul bil!Bakom mina solglasögon

Idag har jag spanat på bilder från förra och förrförra sommaren. Värme, sol, party, myselipys och färre bekymmer. Vill ha sommar och ledighet nuuu. Mer än så tänker jag inte skriva för jag hinner inte och jag orkar inte. Klart slut.
Jämmer och elände

Jag orkar inte, del ett är redan avklarad men del två och tre ska utföras imorgon. Förbannade samhällsprov. Jag vet helt enkelt inte vad jag ska skriva om kommunismen. Det finns inga kommunister att fråga och google ger mig inte de träffar jag önskar. Detta är alltså vad jag kommer att skriva på mitt samhällsprov imorgon:

Jag skiter fullständigt i kommunismen. Kommunismen är död.

Ps. Länge leve Kuba.


Dubbelmoral is the shit. Och ja, jag har förlorat mig själv och min humor i denna lidelsefulla och otilsfredställande Viktor Rydbergs-andan.
Dagens mysterium

Min besöksstatistik har igår och idag skutit i höjden. Kan jag få fråga varför? Är det bildne på Knyttet som är så intressant? Ni vet att man kan hitta flera likadana på google? Sökord: Knyttet. Är det för att ni saknar mig så obarmhärtigt där hemma i svealand? Ni vet att ni kan ringa? Är det för att min blogg är så sjukt intressant att ni svimma roch slår över? Ni vet att ni ljuger va?
Förresten så glömde vi att genomföra vårt uppdrag för den här vintern, My:
I'm blue

Idag har det regnat och varit allmänt omysigt. Kate Moss-stövlarna användes därför ännu en dag.  Jag här läst och gjort lite bildskisser till skolan och så kollat på Top Model och Tyra Banks show repriser. Simon skulle höra av sig, vilket han aldrig gjorde, förrän 100 timmar senare då han talade om att han var hos sim mormor och att vi kunde ses imorgon istället. Jag fick i mig lite mat och habla por telefono med My. Sen ringde Janna och ville att jag skulle följa med Hanna på en biltur, vilket jag gjorde. Hamnade på TB och sedan for jag ut med Rickard en sväng också. Vi kom tillbaka till TB en sväng och sedan blev det slutdestination hos familjen Sand. Thomas satt vid datorn och Rickard pluggade finska medan jag läste Kalle Anka och försökte skriva en konstanalys. När jag skulle få skjuts hem nu så hade dimman tjockat till sig igen och vi såg ungefär 10 meter framför oss. Var nästan så att jag inte hittade grinden igen.

Nu till dagens dilemma, antingen far jag hem på onsdag morgon med flyget, vilket innebär att jag måste upp vid fyra finsk tid. Alternativt med båten på torsdag, vilket betyder att jag kliver upp vid 5-6 på fredag, men gympa första lektion. Tjoho. Sedan har vi lördagen, vilket känns mest lockande, men då missar jag en hel kolvecka plus två speciella partaj jag sett fram emot.  Det är inte lätt när man är liten.


Bara för att Knyttet är väldigt söt.På trendspaning i rian

De senaste två dagarna har jag ockuperat mormors gigantiska gummistövlar. Såg nog ganska kate-moss-på-festival aktigt ut när jag knallade mellan stugan och mormor i kort kjol, tunna strumbyxor, en lös topp och en slarvigt hängade tjocktröja. Och så de där gummistövlarna till då. Men med solen i ryggen och vinden i håret var det ganska mysigt att kleta runt i leran och geggpölar.  Lördagen bjöd på tjejkväll med Bylundons badtunna inkluderat. Dagen bjöd på take away frukost á la äggmacka med kalles kaviar. Random bilfärd med mamma och mormor och så deade jag i soffan framför tv:n halva dagen uppe hos mormor innan det bara v på ytterligare en random bilfärd med Simon, Malin, Janna, Nicklas och Anna-Maria.

Scrollan har blivit badad och fint nyklippt idag och ser ut som en liten fluffboll. Hur som helst så smyger sig John Blund på så jag tänkte krypa ner i sängen bredvid min mor då jag ännu inte orkat bädda min egen säng.


Geggiga gummistölar is the shiatTied up too tight

Igår låg dimman tjock och kylan kröp in under skinnet, långfredagen och jesu död gjorde sig påminnd. Idag skiner solen, fåglarna kvittrar och jag har suttit på verandan och läst en bok. Gårdagen var inget att skryta över, i bilen upp från Åbo sjöng jag högt och falskt till Fame Factory best of-skivan och mamma satt mest och tyckte synd om hundarnas stackars öron. Scrollan såg orolig ut och Stina var chockad. När vi kom fram fikade vi hos mormor och morfar och så sov jag lite på soffan innan jag for till Näsy och hookade upp med Crista, Malin och Janna. Vi for på random bilfärd och utförde diverse ärenden. Hamnade hos Janna där jag gjorde ägg och kaviar smörgåsar till mig och Crista. I mörkret och dimman for Crista och jag hem. Dimman var så tjock och natten så mörk att jag knappt kunde urskilja vilken grind jag skulle hoppa av vid. Knallade in hos mormor och kollade på Singing bee med mamma. Sedan fick vi lov och knalla ner till tugan med gigantiska gummistövlar och ficklampa. vet inte om ficklampan hjälpte så överdrivet mycket då det enda som syntes var dimman. och möjligen marken en meter framför oss.

Hoppade just ur duschen och tänkte hälla i mig lite O'boy innan jag påbörjar bestväret att välja kläder och kleta på mig ett ansikte. Kanske jag käkar en vietnamesbulle också. Sedan inväntar vi väl kvällens äventyr hos Bylundon.
Huomenta gomorgon!

Var hos Ruffs igår, och av någon anledning bläddrade jag igenom några gamla blogginlägg. Jag måste nästan erkänna att jag var bättre förr. Bloggen var bättre förr. Vet inte om det är krutet som fick mig att skriva eller helt enkelt bruden som skrev blogginläggen som har försvunnit, men kvar är det i alla fall inte. Jag ska bättra mig, jag lovar. Om inte för er skull, så i alla fall min egen. För jäklar vilken humor den där HuvaN våren nollåtta hade, om hon får säga det själv alltså. Men nu sitter mr. Blund och väntar på att jag ska krypa till kojs. Jag gick ju faktiskt upp klockan nio(!) imorse. Inget påsklov här inte. Tänkte att jag skulle kunna få sova lite inatt i alla fall eftersom torsdagen inte bjuder på mycket sömn. Finlandsbåt som knakar och krasar och fyllehundar utanför hytten. Och inte kan man vara fyllehund själv när man reser med sin gamla mor.

Benjamin ger Viking Line-nätter fyra av fem toastar.
Kanonkul! (Y)

Du måste köpa läsk också

Hängt med Ruffs i princip hela helgen. Fredag kväll hos Ruffs, party party osv. Härligt härligt. Lördag kväll drog vi till Café 60 och sov senare hos mig. Idag skulle vi ut och fota i gamla stan men på grund av sämre väderförhållanden blev det inte fallet. Och hör och häpna, på väg till tunnelbanan möter vi ingen mindre än mr. Haney! Något pinsamt, och snacka om rådiss. Det värsta var att när Ruffsi var på väg hem träffar hon dessutom på Candance. Låt oss ha påsklov liksom. ;)

"Klockan tolv så ska ALLA dansa!"
----
"Hur mycket är klockan?"
" 23:58. Å herregud! Vi ska dansa om TVÅ minuter"
"Herregud! Skynda allihopa! Kom igen!""Du måste köpa läsk också!"

"Du får inte öppna i den här gatan, det är jättefarligt!"

"Ta en gods. När du kommer ut, börja äta"

Jag kan lura dig vart jag vill

Igår bjöds det på extrem humor. Eller kanske inte.

Exempel 1:
Jag: - Du My...du råkar inte ha tuggummi?
My: - Nää, jag tror Jakob har ätit upp dem.
Jag: - Ha HA! Där blev du allt lurad, dte var jag och Ruffsi som åt upp dem! April april på den va!
My: - Heh..vad..kul
Jag och Ruffsi: :D :D

Exempel 2:
Jag: - Anna..vet du vad? Neal har fått sparken!
Anna: - Va? Är det sant?
Jag: - Ja! På riktigt! Om det inte hade varit för att det var första april idag.
Anna: - Men vafan. Jag blev ju uppriktigt glad där.


För övrigt så....eh..ja. Halsen mår dåligt, vädret mår bra, halsen mår jättedåligt och påsklovet känns bra. (Y)
Jag ger dig min morgon

I måndags plockade jag och Maël blommor. Idag satte jag på mig min vårjacka och hade Håkan i lurarna när jag skuttade ut i solen med hundarna. Myselipys, våren är äntligen på ingång :)Tussilago! :D