Valentines day - Sodus, NY 10:03 PM

Flygresan var seeeg. Sov ungefar 2 timmar under den 9 timmar langa flygturen. Men jag satt och kollade pa massa CSI avsnitt och Scrubs. Kollade ocksa pa Catch me if you can. Security cecken pa Newark gick snabbt och smidigt och nar jag val kommit till min gate for att byta plan, dar jag trodde jag skulle sitta i 3 timmar visade det sig att jag skulle sitta 6 timmar. Super segt. Fanns bara en starbucks och nan tidningsaffar sa jag kunde inte direkt roa mig. Kope mig en supermegastor latte vilket sag helt groteskt ut. Alltsa, den var verkligen gigantisk. Min flight bytte gate typ 3 ganger, vilket var super irriterande, sa jag fick byta plats flera ganger. Men det var skont att rora pa benen. Laste lite Strindberg, Halge och glamour. Satt och ritade. Huvudet ville sprangas och jag ville sova.

Planet till Rochester var supermega litet och jattetrangt. Jag var sjukt javla pisstrang men sakerhetsbaltsskylten ville aldrig slackas. Efter en halvtimme klarade jag inte mer utan gick pa toan i alla fall. Dar blinkade en fet skylt dar det stod "Return to your seat!". Flygturen gick snabbt och jag kom till Rochester 20 timmar efter att ha lamnat Rissne. Kart aterseende, och vi grinade osv. Gick och la oss vid tolv, vilket betyder 24 timmar efter att jag vaknat. Kande mig dock ganska cool som fatt uppleva 16 soltimmar.

Vaknade klockan 8 och kunde inte somna om, sa vi gick upp. At mackor med kokt agg och kalles kaviar. Kande oss mysigt svenska. Johannas vardmamma Nancy tyckte det sag ytterst motbjudande ut. I ovrigt har vi val varit pa prommenad med hunden till nan a forbi massa appelakrar. Hahah fan vad jag hatar att inte ha de tre sista bokstaverna pa det har javla amerikanska tangentbordet.

Vi har fyllt i BIBELN, kakat godis och tittat pa filmer. Amerikanska TV-reklamer ar verkligen superirriterande. Valentines day och vi skulle gatt pa trippeldejt, jag pa blinddate, men planerna sprack sa vi har bara suttit hemma. Johannas "pojkvan" Pete har hangt med oss hela kvallen. Vi for och skulle kopa Chinesefood och jag blev lite emotionell. Sitta i en skrotig bil, lyssna pa luffig musik pa en lite halvt random bilfard ute pa landet. Dessutom sa sag jag faktiskt ett vaxthussken. Haha.

Nu ska jag ga och socialisera lite och kolla klart filmen. Imorgon ska vi tydligen pa 5 mannafest. Det verkar ju jattekul... :P

xoxo HuvaN




Kommentarer
hanne

hahaha i told u! 5-15 personer är fest för dom. viölket jag kallar att man bara sitter och hänger.

2009-02-20 - 20:01:06 LÄNK: http://hannelangels.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback