En högerkrok och riktigt blod

Igår slog TV:n ut och internet slutade också fungera. I ren frustration ringde jag mamma och sedan gick jag ner och socialiserade med pappa och Irene i vardagsrummet, vilket sker ganska så sällan. Jag gillar min familj ändå, vi är lite sådär halvkorkade bra på nåt sätt. Hur som helst så satt jag och läste i National Geographic och tyckte synd om den lilla mammutbebisen som drunknade och hittades i princip helskinnad 40.000 år senare.
Pappa säger någonting
Jag: - Va?
Pappa: - Vad sa du?
Jag: Va? Vad sa du?
Pappa: Vaa?
Irene: Sa du nåt?

Denna konversation slutade med att alla började asgarva eftersom vi hörde hur sjukt dumt det lät. Efter det här gick jag och la mig relativt tidigt då internet ännu inte fått krut.

För övrigt sög den här dagen, jag hade byxor på mig, vilket sker ytterst sällan, jag brukar bara dra på mig byxor om jag har en ytterst dålig dag. Det här var ingen dålig dag, jag hade sovmorgon och inga riktiga lektioner, jag hade fått sova ut och solen kikade fram under morgonen. Men tror ni inte att det blev en dålig dag? Det regnade, jag hade hemsk huvudvärk, kände mig allmänt sur och irriterad och dessutom jättetrött. Och till råga på allt så förlårar finnpajsarna matchen mot amerikanarna. Ofta, och det är inte ens semifinal än! Inga jävla ihanaa lejonat där inte. Det dröjer länge tills jag tänker ta på mig några byxjävlar igen.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback