20.10.09 Off I go

Tänkte mest blogga för att. Idag kom Hanne till stan för att träffa en tysk som var utbytesstudent i samma area som hon var i USA. Guidade henne lite till uteställen hon kunde gå till och lite sådär. Mest generellt hur tunnelbanelinjerna gick och hur hon skulle gå för att komma till tex gamla stan osv. Så skvallrade vi lite Närpes också. Pratade med Simon och Janna i telefon och de fick uppdatera oss lite. Kanske hinner träffa Hanne och Johannes, som tysken heter, en snabbis under lunchen. Har ju 65 minuters lunch och hennes lägenhet ligger ju 10 min gångavstånd från skolan så.

Annars har jag packat och förberett inför Tanzania. Lyfter från arlanda 21 imorgon.

Nu ska jag hoppa i duschen och skrubba mig ren från topp till tå. Man vet aldrig när man får duscha nästa gång. Tjingeling!
13.10.09 Tjuvlyssnat punkt se

Fritidsgård, mindre by i Östergötland

Tre stycken tjejer ~15 diskuterar var de ska praktisera någonstans i höst.
Tjej 1: Jag mejlade Fredrik Reinfeldt och frågade om jag fick praoa där, jag sa att jag var mycket intresserad av politik.
Tjej 2: Hur gick det då?
Tjej 1: Han sa att man inte kunde praoa hos han personligen. Men i riksdagen borde det gå… "Men hallå, vad är riksdagen?" mejlade jag tillbaka.
Taking it to the freakin' next level

Alltså jag tror fan i mig att jag dör av skratt snart. Är det helt seriöst värt att avsluta en vänskap för en jävla jacka?! Helt otroligt unbeliveable.

Bring on the fight12.10.09 Jag hade en gång en båt

Janna kommer inte hit iaf, pga av ekonomiska själ. Och det är ju lite sorgligt. Hade sett fram emot en frisk fläkt i eländet. Men jag har iaf Tanzania om en vecka att se fram emot, om jag hinner få ihop 6000 kr tills dess dvs.

Idag beundrar jag min egna genialitet och utför en protest på da bilddagbouk. Men nu tänkte jag avsluta det här blogginlägget och roa mig med skolarbete.

Tjingeling11.10.09 Goodnight, travel well

Helgen har varit rätt lugn. I Fredags for jag med Sara, Frida och Ruffs till Mys 18-års fest. Det var omkring 100 personer på plats, men vi kände i princip bara varandra. Och så My förstårs. Så det var ingen höjdare direkt och vi for hem vid ett-tiden kanske. I lördags, dvs igår, sov jag längelänge och gjorde i princip ingenting på hela dagen. Kollade på nya avsnittet av Vampire Diaries innan jag åt frukost. Dagens enda aktiviet bestod av att gå hela den långa vägen till centrum för att köpa chips och dip. Blev nya numret av Glamour också. För jag kände mig ju så fruktansvärt glamourös. 

Idag har jag också kikat film. Men så har jag varit och övningskört med pappa en stund också. Vill ha lov, orkar inte gå till skolan imorgon. Höstlov om två veckor, men inte fan ska man få ligga och stirra i taken en vecka. Något jag faktiskt skulle behöva för att inte kollapsa av skoltrötthet. Självklart ska Tanzania resan bli jättespännande och jag ser fram emot den, men jag skulle verkligen behöva en vecka eller två att inte göra någon som helst nytta på. En vecka för att bara stirra i taket, lukta äcklig och sitta i sängen å kolla film. Andra veckan för att få igång tankar och motivation. Men näädå.

På torsdag kommer Janna hit, och det känns skönt med lite ombyte i tillbvaron. Och Hanne kommer på tisdagen veckan efter. Hinner nog inte träffa henne någon lång stund eftersom jag måste befinna mig på arlanda tidigt på onsdag morgon.
Visst var det bara tur
Jag har nåt i min hals
Visst var det bara tur
Nej, det stämmer inte alls
En timme en minut
Jag står bakom tätt intill
Jag har ett kontrakt med Gud
Så jag gör som jag vill
Allting jag gjort
ska göras om igen