30.09.09 Vuxenpoäng

Jag har börjat bli sjukt rastlös, jag måste verkligen göra nåt, hela tiden. Kan inte bara sitta på tunnelbanan och glo eller slötitta på tv. Jag blir helt galen. Så nu har jag äntligen börjat läsa min bokjävel som bara legat och sett elak ut den senaste tiden. Sjukt bra är den ialla fall så snabbt går det. Har redan hunnit med ungefär hälften och jag började i morse på tuben. Eller okej, jag började läsa den på tuben för nån vecka sen men sen har det inte blivit nåt mer än de ca 10 sidorna.

Har idag skickat efter till Nordea efter ett Bankkort visa för att byta ut electronkortet och har också gjort en beställning på dermoshop. Inte för att jag direkt har råd att beställa för 450kr (som är min. beställning) bara sådär, men jag fick Frida att beställa några produkter också. Köpte mest sådant jag börjar få slut på, typ nya kostilskott-tabletter, plus några testprodukter. Myselipys.

Bild

Nu ska jag faktiskt för en gångs skull rengöra ansiktet riktigt ordentligt med peelingcréme, ansiktsmousse, återfuktande och hela kittet. Kanske en ansiktsmask också...eller nej förresten, blir bara så rastlös av att sitta ioch vänta på att få skölja av den. Och jag tänker inte läsa nån bok under tiden, för risken är ganska stor att jag fastnar och så blir det ingen sömn inatt iaf.29.09.09

Hade ingen skola igår, studiedag. Jobbade dock och gick hem till mamma efteråt. Hade världens huvudvärk och orkade ingenting. Imorse hade vi psykologiprov och sen hade vi inga lektioner så jag och Amanda gick till tingsrätten för att göra läxan till Rättskunskapen. Det var typ sjukt intressant. Vi var med på en rättegång angående misshandel, vi satt med i nästan två timmar och sen gick vi i pausen. Orkade inte riktigt stanna två timmar till, men det var sjukt intressant. Först hade man sympati för målsäganden tills försvarsadvokaten kom in och bara kickade ass. Den tilltalade var dessutom mer trovärdig med sin lite mer proffsiga framtoning genemot målsägandens tafatta vardagsordval. Hade gärna suttit hela rättegången men var sjukt trött och åkte hem. Ska få domen hemskickad senare så att vi kan ha med det i redovisningen.

Och jag går dessutom bara runt och väntar på att ett brev från skolan ska dimpa ner i brevlådan nångång. Jag ska få betyget på avtentan hemskickat förra eller den här veckan, så det borde komma vilken dag som helst. Jag är typ sjukt nervös samtidigt som jag ser fram emot det. Det skulle vara en så otrolig lättnad om jag fått bra betyg på det.

Tänkte dessutom styla om bloggen lite, känner inte för den busiga layouten jag har just nu så det får väl blir något lite tråkigare.
27.09.09 Vampire Diaries

Tänkte uppdatera lite. Mest bara för att.

Senaste tiden har jag fyllt i ett antal stipendieansökningar, fixat med färdighetsprover och tagit sprutor för 1600, och själva resan till Tanzania är om bara fyra veckor. Har dessutom fått ett telefonsamtal från titan telivision och fick veta att min och Hannes virriga episod på arlanda sänds 28 oktober i TV3. Dock kommer jag befinna mig på andra sidan av ekvatorn och missar programmet. Rätt skönt egentligen, synd bara att alla andra kommer få se när jag gör bort mig när jag själv inte har en aning om hur de klippt ihop det. Slår vad om att de framställer oss som två riktigt blåsta blondiner med kommunikationsproblem.

Min all time favourite tv-show True Blood slutade för nån vecka sen, men så idag upptäckte jag mitt nya nedladdningsoffer: The Vampire Diaries. Dock inte fullt lika fantastiskt härlig, men helt okej. Jag vet inte vad som är grejen med mig och vampyrer, har alltid älskat dem. Började med Queen of the Damned i 5:an och sen har det gått utför.

Ska läsa lite i bok nr 2 av Sookie Stackhouse series nu innan jag kryper till kojs tänkte jag. Ingen skola imorgon, men jag tänkte gå upp relativt tidigt i alla fall och försöka vara lite skolseriös i alla fall och plugga lite på sådant jag inte ägnade en tanke på idag.


 Pussgurka
Det våras för hösten

Jag längtar lite till hösten. Hösten är så sjukt mysig (tills den närmar sig övergången till vinter och allt bara är grått, kallt och äckligt). Inveg årets första regniga, lmörka, ite halvruggiga kvällsprommenad med mössa och raggsockor. Mysigt. Och hundarnas blöta päls luktar mysigt.

Och ja. Jag suger på uppdatering.