23.05.10

Hektiskt helg nu igen. Veckan var dock chill. Vi var klara med vårt projekt redan på tisdagen så onsdag var ledig, torsdag redovisning och fredag ledig. Soft. Torsdag var jag på försolebarnens dag med Maël i Råsunda. Det var sjuuukt varmt men jättemysigt! Jag kände mig dock något mammig med min Wisteria Lane-inspirerade outfit. Men vi blåste blåsbubblor bland annat vilket den lilla fransosen tyckte var jätteroligt. Och så bjöd jag ju honom på en Piggelin också.

My & c:o hade studentskiva i fredags och jag var även med på middagen som för övrigt var stööört god. Tre rätters då. Vi kunde dock ha fått mer efterrätt, men jag ska inte klaga för jag fick hela fyra glas vin gratis till maten, för att inte nämna välkomstdrinkar. Skivan var egentligen den sämsta jag varit på men jag hade trots det sjukt roligt. Temat var B och jag och Johanna var Bill och Bull, med fina grönvita 50-talsklänningar dock. Hemfärden var rätt rolig då vi var fyra som skulle till sumpan. Vi satt i fosterställning i varandras knän och sov, jag har aldrig varit så lycklig av att lägga mig ner i en sval och nybäddad säng när jag väl kom hem. Men så var ju klockan halv fem också.

För övrigt taggar vi inför fredag för så ska jag och Hanna till Amsterdam! :D

Bild snodd från Elin-pelin föreställande Lisa utklädd till Barr.

 
17.05.10

Ska uppdatera lite mer seriöst, typ imorgon eller så. Men jag kan ju kort säga att vi har haft projektveckor (Filosofi A, Religion B och Psykologi A) de senaste två veckorna och pågår den här veckan ut. Vår grupp har haft sjukt flyt och det ser ut att bli ytterligare en långhelg att se fram emot eftersom vi är typ klara nu.

På tal om långhelg så var det American College Party hemma hoss Johanna i torsdags, det var kul men framförallt roligt att träffa folk som jag inte sett på länge. Grannarna klagade så vi flyttade efterfest hem till Henning där jag dock bara stannade 10 minuter innan jag vandrade hem.

På fredagen kom Hanne och tre andra norrlänningar på stockholmsvisit och jag tog en tur på stan med dem och sen kilade vi förbi Dovas. Dock var det svinvarmt inne och spöregn ute, så det var lite jobbigt när man varken riktigt kunde sitta inne eller ute. Men jag tyckte iaf att det var trevligt. Lördagen tog jag ytterligare en tur på stan med norrlänningarna och sen en sväng på stan för mig själv. Tänke kollain nya solbrillor men blev utan, istället satte jag mig i det soliga fina vädret i kungstädgården och läste min fantastiskt braiga bok. Så blev det utgång på kvällen igen. Hanne var trött så hon och Erik gick till lägenheten och sov vid tolv medan jag gjorde staden med Heidi och Magnus. Vi hade iofs väldigt roligt trots att jag inte känner dem sen innan. Det blev Treat och så Dovas där vi stannade till stägning. Magnus var så faschinerad över att shottarna bara kostade 20 (För i Umeee, där kostar de HUNDRA tjugi!) så han beställde in totalt 14 stycken. Fyllekäk på donken och sen tog jag tuben hem i soluppgång och duggregn.


Idag är det för övrigt min namnsdag. Och så Norges nationaldag såklart.


Och för er som har missat det så är Kungsträdgården äntligen i blom06.05.10 Somliga dagar är bättre än andra

Idag är en sån där dag som jag bara är så nöjd över mig själv. Igår satt jag nämnligen och stirrade flera timmar på ett blank worddokument och kunde inte förmå mig till att skriva ett ord. Det enda som syntes var det där lilla irriterande strecket som stod på första raden och blinkade provocerande. Idag, efter att ha hämtat favoritungen nummer ett på dagis (och dessutom en 75 minuter tidigare än vanligt), och på hemvägen blivit påspringen av en otroligt söt och glad border collie som dessutom tappade sin pinne i rena förvåningen, så satte jag mig ner och skrev hela mitt religionsarbete. Sådär beundrandvärt bra blev nog inte arbetet, men jag har iaf gjort det och kan lämna in det imorgon innan deadline. Visserligen ligger MVG-barnet inom mig i fosterställning och gråter, men jag orkar verkligen inte. Energin är på noll men arbetet är i alla fall gjort. Jag har jobbat mer, vilket betyder mer pengar. Fontänen i Rissne Centrum har öppnat, vilket betyder oficiell vår. Och Scrollan springer runt med en randig polarn och pyret tröja och ser ut som en liten sjömanshund. Jag tror jag ska köpa henne en liten sailorhat.

Jag ursäktar för ett eventuellt osammanhängande inlägg.
05.05.10

Buss 42, Stockholm

Fyra pojkar ~7 sitter på bussen med två vuxna. "Ledarpojken" kommer på en idé.
Ledarpojken: Tandvickningstävling! Försten att tappa en tand!
En stunds tystnad, varpå alla pojkarna börjar vicka på sina tänder.
Ledarpojken (stannar upp att vicka och skriker): Den som vinner får en glass! Och av glass får man hål i tänderna, då får man försprång till nästa tandvickningstävling.
Alla fortsätter att vicka frenetiskt på tänderna.
04.05.10 Cyanide and happiness

Jag blir bara så less. Alla har bara gått och blivit så fruktansvärt själviska och backstabbande. Och griniga sen! Det är bara tjafs hit och tjafs dit. När blev vi så jävla girly? När slutade vi vara awsome och började bli griniga, själviska, "gräset-är-grönare-på-andra-sidan" och allmänt högstadie? Liksom bestäm er, antingen är vi vänner eller så är vi inte vänner, man kan inte bara vara vänner när det passar sig. GE OCH TA. Och sen så undrar de vart fan alla tagit vägen? Varför splittras gänget? Ja, hur kan det komma sig? Så. Nu fick jag ur mig det och tänker inte gåin på fler detaljer eller mer ältande.

Klart slut. Godnatt.
Dagens

bussartaxar
Citat

Valborg hos Ruffs i fredags.

Ruffsi: - Jag fick just en uppenbarelse!! Vi ska.....äta kyckling!!
Frida: - Jaaa! Kyckliiiiing!!
Ruffsi: - Ja. Det hade varit gott. Synd bara att vi inte har någon.

David: - är det inatt man vrider fram klockan?
Frida: -Ja! Fatta vad mycket tid man skulle få! Först vrider vi fram klockan 24 timmar, sen vrider vi den bak 60..ehh 48 timmar, och så vrider vi fram den 24 timmar igen! Fatta vad mycket tid vi skulle få!!
HuvaN: - Men då är vi ju bra tillbaka där vi började?
Frida: - NEJ!