28.02.11

Förra söndagen tyckte jag att det skulle vara skönt med lite vardag. Men den här veckan har inte varit så jättenormal den heller.

På måndagen var det äntligen en redig föreläsning med över 5 sidor anteckningar. Tilda i korridoren reste bort lagom till att jag skulle inse att jag behövde just hennes hjälp med CV och personliga brev till diverse sommarjobb. Jag och Korridors-Camilla gjorde däremot smoothies och hade filmkväll (Fjorton suger!)
Tisdagen var väl relativt normal och ytterligare en superb föreläsning. Efteråt blev det fika på Café Linné Hörnan med fyra stycken från klassen. Jag och Korridors-Osman satt och kollade på 6:ans nya serie Stockholmsnatt och blev äcklade över hur white-trashiga stripporna var och hur folk ens kunde tänka sig att få en lap-dance av dem, och störde oss lite hur klubbchefen bara gick runt och trodde han ägde halva världen.
Onsdagen var det leedigt och jag hade laundry day och på kvällen hade Camilla, Emma och jag tänkt oss en spa-kväll med bastu, ansikts- och fotpealing, hårinpackning osv. Bastun i vårt hus var dock lite knasig så det blev lite workout innan Camilla insåg att hon var tvungen att panikplugga, så jag och Emma gick till hus 5 och deras bastu istället.
På torsdagen arrangerade Osman och jag en korridorsutgång med utbytesstudenterna. Fick med mig Thea också. På Orvars mötte vi också upp Emma och hennes dejt. Det var trevligt. Mötte den random vasabon jag tycks springa på mest hela tiden också. Jag och Osman stannade längst och käkade lite på Max innan vi åkte hem och skrämde både Tilda och Camilla när vi halvt våldgästade dem i Tildas rum.
Fredagen hade vi seminarium och efteråt fikade jag och Emma på nåt slags Fair trade-café med hutlösa överpriser. På kvällen blev det restaurang på Kalmars och efter det drog jag, Camilla och Joar i klassen till Värmlans klubb. Killarna på stället var sjukt vidriga och en snubbe kunde verkligen inte ge sig fast jag och Camilla verkligen försökte visa att vi inte hade någont som helst intresse av honom. Till slut gick jag fram till killen:
R: - We don't want to dance with you, so can you just leave?!
Killen: - I speak swedish..
R: - I DON'T - SO GO AWAY!!

Problemet löste sig för en halvtimme och sen var killen tillbaka igen..så då lämnade vi dansgolvet. Camilla och jag stötte dessutom på en lite överförfriskad tjej på toaletterna som vi höll i håret på medan hon spydde och försåg med vatten, lite goda råd och uppmuntran att be sin kompis se till att hon kom hem ordentligt. Vi fick smeknamnen "Mamma 1" och "Mamma 2".
På lördagen skickade jag iväg en massa jobbansökningar och drog senare hem till Hanna för att kolla melodifestivalen och föra. Skulle sen till Kalmars och senare på Flogsta-fest, men kön på Kalmars var över en timme lång så jag drog med mig några Etnologi-kursare till Norrlands 04-släpp där jag skulle möta upp lite annat folk. Men icke då. Gick typ vilse där inne och hittade knappt några jag kände, men jag hade ganska kul ändå och stannde enda till 4.
Söndagen var jag inte speciellt hangover men desto tröttare eftersom jag vägrade sova bort hela dagen och envist gick upp efter bara 5 timmars sömn. Fick inte så mycket vettigt gjort under dagen men det var helt underbart att gå å lägga sig vid 22-tiden sen.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback