28.03.11

Är, om än lite motvilligt, tillbaka i Uppsala efter en långhelg i Stockholm.

På fredagskvällen satt jag mest och umgicks med mamma, och så familjen Lind en sväng också. På lördagen sprang jag runt på stan och försökte shoppa, först med Adi och sen med mr. Nybacka. Drog direkt från stan hem till Johanna för att fira hennes nyss fyllda 20. Middag, massor med vin och sen utgång. Det blev en sen kväll (eller tidig morgon). Kom i säng ungefär vid halv 7. Orkade ingenting på söndagen fats jag skulle träffat en del folk, utan låg i sängen halva dan och pratade med mamma. Eller rättare sagt, mamma pratade och jag lyssnade knappt. Pallrade mig hem till Johanna vid 21-tiden och hämtade mina grejer jag lämnat där och kom fram till att jag inte orkade åka till Uppsala. Stannade därför ytterligare en natt och ville egentligen inte åka idag heller. Gick på stan och slösade pengar, allt för att försöka missa tåget. Men nog hann jag med tågfan i alla fall, för när jag shoppat en del insåg jag att jag inte hade något bättre för mig än att gå till stationen.

Känns väl helt okej att vara tillbaka, men det tog emot lite när jag satt på tåget och jag kände mig lite ensam och melankolisk. Nu ska jag fortsätta läsa min bok och låtsas som om jag inte är här. Inte för att jag helt vill drömma mig bort till världen där boken utspelar sig, för den är lite otäck. Men ändå.

Och det skulle vara skönt med lite sommar.
24.03.11 Dumma Islandsfrågor

Min kära fina vän My har tagit sitt pick och pack och flyttat till Island i ett halvår för att jobba på en hästgård. Nog kommer jag sakna henne, framförallt eftersom hon är borta hela sommaren också. Jag ska försöka ta mig en visit till det kalla lilla vulkanlandet, men tills dess har jag skickat med fröken ett gäng med "Dumma Islandsfrågor". En lista med frågor, som kan tyckas vara helt onödiga och lite korkade, men som jag tycker man borde kunna få svar på. Och så har både hon och jag någonting att underhålla sig med. My har också skapat sig en reseblogg där man nu, förutom läsa om hennes visit, kan läsa svaren på dessa frågor allt eftersom. Och bloggen hittar man här.


Och här är mitt magnifika konstverk över bruden i fråga:-
23.03.11

Tentaångest som faan.
Har jag inte kuggat en tenta innan så är det nu det händer. Jag bara orkar inte!
(Men när jag blir stor ska jag bli Indian. En sån där modern som handlar allt på typ Levi's.
)-