26.05.11

Eftersom jag egentligen inte orkar skriva så mycket kör jag en uppdatering i punktform:
  • Jag blev äntligen klar med uppsatsen redan igår, så nu har jag städat, diskat, tvättat och äntligen fått chilla lite.
  • Jag är fruktansvärt dålig på att uppdatera min blogg. Det upptäckte jag nyss då jag letat igenom min kamera och hittat massa bilder som var ämnade att hamna här.
  • Jag är hungrig men allt för lat för att laga mat. Tror det blir att värma soppa idag igen...
  • Jag vill inte riktigt inse att terminen snart är slut, för jag orkar inte riktigt bryta mitt vardagsmönster och försöka göra något vettigt av min sommar. Men jag ska jobba, och cykla två mil om dagen, så det ska väl bli lite roligt egentligen. Men ändå.
  • Jag är i stort behov av en byrå, för min garderob är nästintill sprängfylld. Eller så kanske jag bör omstrukturera lite och typ vika mina kläder så de får bättre plats...
  • Idag är jag dessutom lite sentimental. Över det mesta egentligen. Men det är skönt att vara det ibland.
Resten av dagen ska jag fira min "ledighet" och börja läsa på senaste Sookie-boken. Awsome!

Bara för att hon är så jäkla söt. <323.05.11 Dork

Emma frågade för några dagar sedan vad jag önskar mig i födelsedagspresent (vilket bara är 3 månader kvar, men ändå). Kom inte på någonting alls till en början men satt och surfade lite och hittade en hel del. Typ:
- Darth Vader-bakform
- Star Wars-laptopskydd
- Mumin-bakform
- Mumin termos
- Pacman isformer
- Tillbaka till framtiden-poster
- "Trust me - I'm a Jedi"-tröja

och så vidare och så vidare.Jag tror slutsatsen här är att jag är något av en liten nörd.22.05.11

B-uppsatsen tar upp all min tid. Jagbaorkarinte. Inte för att uppsatsen är överdrivet jobbig att göra, men den tar tid, tid som jag hellre skulle spenderat på lite roligare saker. Typ att med gott samvete vara i goda vänners sällskap, gå på fest, kolla serier, kolla filmer, läsa böcker. Istället för att göra alla de där grejerna men sitta och ha ångest för att man måsgte skriva uppsats egentligen. Haha, nä men det går faktiskt framåt med uppsatsen och än så länge är jag rätt nöjd. Däremot ska jag inte vara allt för kaxig, för det är bara 4 dagar kvar och jag har en del kvar att skriva. Så mitt största nöje den här kommande veckan får bli lite inklick på failbook.

15.05.11 Men det viktigaste är ju att man har roligt?


6-1. Behöver inte riktigt säga så mycket mer. Jag är, så att säga, helnöjd.05.05.11 Fööönstermeister!

Dagens nya ord: Jägerputs och Fönstermeister

Detta då på grund av att jag ända sedan jag vaknade med jämna mellanrum nynnat (och halvt ropat ut) JÄÄÄGERMEISTER. Plus att jag fick en obeskrivlig lust att putsa fönster och dämed köpte mig en fönsterputs och två flaskor Cilit Bang. Efter att ha sagt JÄÄÄGERMEISTER och Fönsterputtts! tilräckligt många gånger blev det alltså lite confusing. Nu ska jag i vilket fall putsa fönster! Astaggad!

 

04.05.11

Gick in på Aftonbladet och upptäckte att KTH's Arsitekturskola, som ligger precis vid VRG och Engelbrektskyrkan, står i världens brand. Halva Östermalm avspärrat och 40 brandmän jobbar på saken sen klockan 7 i morse. Lite läskigt sådär. Det verkar hända så sjukt mycket i Stockholm nu när inte jag är där, haha. Aftonbladets artikel finns i alla fall här.

I vilket fall, idag ska jag städa mitt rum och sedan hem till Emma för en tidig middag. Ikväll blir det en sjukt förtjänad tentafest som jag verkligen känner att jag behöver. Herregud, satt typ hela natten och hela morgonen för att lämna in tentan en kvart innan deadline igår. Blir nog inget supebetyg, men inlämnad är den, och jag kan i alla fall säga att jag försökte någorlunda. Nästa problem blir till att komma på ett B-uppsats ämne. Eller, än värre, hitta en bok som passar till ämnet och därifrån komma på en frågeställning. Sheisse, jag är typ stört stressad just nu. Skriva uppsats är inga problem, i alla fall inte för min del, däremot så stressar jag sönder när det kommer till ämnet. Och så hitta nåt som är genomförbart på så pass lite tid. Gaaah.

I helgen blir det stockholm, och det ser ut som om min kära lilla mor kommer hit på fredag och hälsar på först.03.05.11

Hemtentajäveln är inlämmnad. Skrev hela dagen igår, sov ca 4 timmar, och skrev det första jag gjorde när jag tvingade mig till att vakna. Skickade in skiten till urkund sisådär 14 minuter innan deadline. Och OM jag är missnöjd! Men den är inlämnad iaf.

Veckan som varit har innehaft skvalborg, kvalborg, valborg och finalborg. Och det har varit en sjuuukt lång vecka. Men ganska så rolig. Bilden nedan får representera veckan (Thea solar och dricker kvalborgsvin i mitt fönster).