30.09.11

John Travolta och Nicolas Cage är vampyrer. Åminstonde om man får tro aftonbladets artiklar.


Cage anno 1870 respektive 2011


Travolta anno 1860 respektive 2011


Bara så att ni vet...



29.09.11

Tänkte köpa en ny höstjacka (den blåa känns lite uttjatad) och spanade lite på H&Ms hemsida. Visade sig att jackan jag ville ha hade 100kr rabatt om man beställde den på nätet innan 1 oktober. Dessutom hade jag 50kr i rabattkupong, så det blev ingen fraktavgift heller. Good for me. Dock glömde jag såklart att beställa de fina handskarna jag vill ha, så jag tänkte kika in i butiken när jag ändå är i stan imorgon. Och med det jag sparat på rabatterna så "kostar" handskarna bara 180. Ännu bättre för mig!



För övrigt har H&M just nu sjukt fina fuskpälskragar i lite olika färger. Men med tanke på priset funderar jag på om man inte skulle knalla in på Beyond Retro istället och investera i en 30 år gammal död mink eller hare istället... (Djurvän - javisst!)





25.09.11 Nördigt

Emma och jag diskuterade vad vi skulle kolla på som nästa följetong efter Tillbaka till framtiden.
- Åh! Vi skulle kunna kolla alla Harry Potter! Men först de gamla Star Wars. Och så kanske de nya. Och så Jurassic Park! Indiana Jones! Matrix! Sagan om Ringen!
- Åh jag vet! Kan vi inte kolla på nåt riktigt nördigt sen också?

För de andra förslagen är ju så otroligt coola, eller vaddå?

För övrigt. Här har vi min nya supercoola vill-ha-lista:

Han Solo bakform


Laptop-sticker


Pacman salt/pepparkar


Darth Vader brödrost



Kräftskiva

Kräftskivan i fredags blev sjukt lyckad. Jag stod i köket typ hela dagen och förberedde västerbottenpaj, vitlök- och citronmajonäs, ny kräftlag och så bröd. Fick hjälp av Moa i korridoren som gjorde salladen iaf. Men maten blev sjukt god och snapsarna var sjukt äckliga och så sjöng alla förskräckligt dåligt. Som det ska vara alltså.


Kräftorna myser lite i den nya kräftlagen


Maaat!


Fists?


Så blev det lite dansgolv i köket.
Efter denna bild spårar det lite, så roligare bilder än såhär undansparar jag bloggen.




18.09.11

Idag har jag tvättat, laddat upp kräftskivebilder på FB (ska ladda upp några på bloggen också) samt handlat lite mat. Var på posten också och hämtade ut ett fint litet paket idag från Dermoshop. Var tvungen att öppna och sniffa lite på Choklad Kroppspeelingen som Emma beställt. Den luktade så gott att jag nästan ville äta av den. Ska nog undvika att lukta på Choklad Body Buttern som hon också köpt, för risken finns ju att jag råkar använda lite av den..


Min beställning
Sminkbortagning, sminkbortagningsservetter, ansiktspeeling, bomullsrondeller, glansserum, deo och så fick jag en penna på köpet


Emmas beställning
Ansiktscréme, Chocolate Body Butter, Chocolate Body Peeling, Valnöthandcréme och glansseum



16.09.11 Back to the Future

Minns ni Tillbaka till framtiden II när Marty och Doc åker till 2015? Där har Marty ett par "Nike Air Mag 2015" som är självkntande. För några år sedan tog Nike patent på just självknytande skor och för några veckor sedan släppes en teaser-video med skor uppradade på en hylla, och som var sjukt lika skorna från filmen. Nu har i alla fall skorna "Nike MAG" släppts och som den nörd jag är önskar jag att jag hade råd att köpa dem. B.la så aktionera 1500 exmplar ut på ebay där all vinst går till Michael J Fox Foundation (forskning för Parkinson som ju huvudrollsinnehavaren bekant lider av). Man kan ju tänka sig att prislappen är ganska hög..


Michael J Fox som Marty McFly 1989


Nike MAG



14.09.11

Har idag varit iväg till Stenhagen och handlat lite nödvändigheter till korridoren och så passade jag på att göra en avstickare till systemet. Diggar att jag i genomsnitt varit på systemet 3ggr i veckan sen jag fyllde 20... Första veckan snittade jag på varannan dag. Men nu inhandlade jag faktiskt förnödenheter till kräfskivan vi har i korridoren på fredag. Rätt taggad faktiskt.

Ska snart dra iväg in till stan på möte med fotoföreningen. Tror det blir bussen, för det blåser helt sjuuukt mycket plus att himlen ser fasrligt mörk ut. Känns lite som om det börjar bli höst...



11.09.11 Dermoshop

Lagom till tio-års minnesdagen för 9/11 sitter jag och Emma i bakfylleångest och beställer en massa produkter från Dermoshop och kollar på "Vem vet mest?". Lite pizza och bläddrande i DN har vi hunnit med också. Även om jag slösar pengar så var det relativt nödväntiga produkter. Men inför nästa gång har jag lite på önskelistan...

Bla


Choklad kroppspeeling. Jag vill lukta som en liten pralin!


Mineralpuder, i ny superfin förpackning


Nu ska jag återvända till att läsa de 30 extrasidorna i DN om hur världen förändrats det senaste decenniet.



09.09.11

Idag har jag gjort av med nästan tusen spänn. Otroligt nödvändiga utgifter på bl.a:
  • Två stycken kjolar
  • Ett par örhägen
  • Två par strumpbyxor
  • Nagellack
  • Rödvin
  • Rosévin
  • En kökshandduk
Och så lite lunch och eftermiddagsfika på det. Tänkte slänga upp bilder sen, om jag orkar. Uppdaterar mest för att bloggen inte ska dö ut helt.

Fast det enda jag egentligen skulle köpa fanns ju såklart inte i butik. Ett par svinsnygga handskar från HM, långa stickade vantar och med löstagbara bilhandskar i skinn: