20.08.12

I fredags blev det lite utgång. Både jag och Emms förevigade kvällen med foton som jag tänkte lägga upp sen. Kvällen bestod i alla fall av Tom Collins, Snärkan, efterfest och bastu. Skojskoj!

I lördags var jag dock brutalt jävla bakis. Emma kom förbi senare så kikade vi på film och åt morötter + dip. Och lite Ben&Jerry's. Sjukt värt.

Och så har jag pysslat lite på Emmas nya blogg. Kvinnan ska ju till Amerikat ett år och behövde någonstans att dkumentera och uppdatera för oss här hemma. Eftersom jag är lat utgick jag ifrån mina egna bloggkoder och bytte bara färger och bilder. Klicka på bilden så hittar ni bloggen.Idag har jag ägnat mig åt True Blood, möte med HUS och brödbak. I veckan ska jag luncha med mamsen, gå på möte med Norrlands Varjehanda och så på lördag äntligen få åka till Finland. Skoj skoj.

-
15.08.12
13.08.12

Pluggade lite med Cams på EP idag. Känns som om tentan kan gå vägen. Fast det är klart, jag ska ju inte ropa hej förrän jag är över ån.

Ikväll har jag hängt med Eric "hemma" i Flogsta. Massa nytt folk som flyttat in i korridoren, men jag träffade inte på någon. Lite stalkervarning att jag faktiskt är intresserad också, men ändå! Kändes lite sorgligt att cykla hem till Studentvägen sen, men det blit nog bra det här också. I helgen kommer Emms hit så då hoppas jag på lite utgång. Var ett jävla bra tag sen sist!

Emma bad mig fota lite i nya korridoren/rummet och lägga upp på bloggen. Men eftersom jag varken orkar ladda kamerabatteriet eller leta fram kamerasladden lägger jag upp en gammal bild på mormors krusbär istället.

EDIT: Som min far noga påpekade är det ju såklart inte krusbär, utan vinbär. Jag ber om ursäkt för att jag försökte lura er...


12.08.12
11.08.12

Idag har jag "pluggat" och bakat morotsbröd. Och så har jag äääntligen fixat Photoshop som har krånglat i typ ett halvår. Får se hur länge det håller bara.

Och vid tio hörde jag Flogstavrålet ända hit. Min första tanke var "Ååååh... jag vill heem!". Jobbigt. Men nya korridoren börjar se lovande ut. Vi har redan en korridorsmorsa som mer än gärna delar på "ämbetet" med mig. Och så har vi en tjej som blev sjukt pepp på min idé om ett room crawl i början av terminen. Något sånt hade de aldrig haft, tydligen. Så det får vi lov att ändra på! Fräscht är det också, i köket alltså. Och delad dusch fungerar faktiskt finfint. I och för sig har jag lite annan dygnsrytm än de andra, så duschen är liksom alltid ledig när jag duschar innan jag går och lägger mig. Vilket är typ 2 på natten. Dessutom behöver jag inte oroa mig för att någon annan står på kö, så det är rätt chill. Å andra sidan borde jag vända tillbaka dygnet lite eftersom alla mina vänner redan pluggat klart för dagen innan jag hinner till Eko för att plugga med dem.. heh..

Imorgon har jag bett Camilla ringa och väcka mig när hon drar för att plugga kl 8, så det är väl bäst att jag försöker krypa till kojs snart.. får se hur det går med det.
10.08.12
09.08.12 Begär

Saker jag vill ha men absolut inte behöver:Smyckesträd, LP-skålar och fickpluntaOch så en gigantisk kylskåpsmagnet. Fast helst vill jag ha kylskåpet. I mintgrönt.
Det där med studieångest
05.08.12

Igår gick flyttlasset. Självklart på en av sommarens absolut varmaste och soligaste dagar. Svettigt, alltså. Men jag hade två starka karlar till flytthjälp, så jag kan inte säga att jag slet ut mig direkt. Härligt det där med parentaler och pojkvänner! Dock har jag städningen av Flogstarummet och uppackningen av alla lådor kvar, men ändå.

Flogstarummet har jag i alla fall försökt hyra ut i andra hand för uppsägnistiden. Och jag har fått mail från massor med stackars desperata små reccar. Till och med ett mail från en gammal fellow Viktor Rydbergare som förmodligen inte reflekterade över vem hon mailade till. Så jag ringde helt enkelt upp till en smått förvirrad VRGare som efter att poletten ramlat ner blev väldigt pratglad. Dessvärre ville hon ha en något mer permanent bostadslösning, men jag erbjöd mig istället att försöka hjälpa till i bostadsletandet. Ibland är ju som sagt världen allt för liten.

Idag köptes biljetterna till Finland också, båt till Åbo och sen flyg hem från Vasa. Biljettpris? Tur och retur för bara 750kr/person! Snorbilligt! (Och taggad till tusen! Fan vad jag saknat Finland i sommar!)

Men nu tänkte jag försöka packa upp en låda eller två.01.08.12

Igår var jag till IKEA med Tilda. Med tanke på min ekonomi köpte jag bara absolut nödvändiga saker. Typ nya lakan. Och så köpte jag lite köksprylar som en tidig födelsedagspresent till Eric. Väl hemma i korridoren diskade jag lite gamla skabbiga kastruller och stekpannor så att de kändes någorlunda användbara. Sedan slog jag in ett jävligt stort paket innehållandes:
  • En kastrull
  • En stekpanna
  • En skärbräda
  • En kökskniv
  • En uppsättning bestick (dvs en gaffel, en kniv och en sked)
  • Ett glas
  • En tallrik
  • En skål
  • En uppsättning med stekspade+slev

Detta lilla projekt utfördes enbart av två anledningar. Dels det att herrn inte har en enda kökspryl och att han därmed använder vår korridors grejer. Sen att han till på köpet är jävligt dålig på att diska. Detta resulterar i att skåpen i korridoren efter ett tag står helt tomma. Nu ska jag visserligen flytta så jag förstår egentligen inte varför jag bryr mig. Men å andra sidan kommer han inte ha tillgång till alla våra grejer när jag flyttat och nya korridoren inte släpper in honom. Jobbigt att inte kunna laga mat liksom. Dessutom kräver enbart ett exemplar av allting att man helt enkelt måste diska när man ska använda te.x en tallrik. Annars är det ju bara att ta en ny, och då växer ju också diskhögen. Jag anser alltså att jag både är snäll som försåg honom med denna köksutrustning, samtidigt som jag är en bitch eftersom baktanken är den att han helt enkelt kommer bli utstängd från vårt kök.

Glad blev han i alla fall. Och det var väl det som räknades..