24.03.12
22.03.12 ...

Dagen har bestått i plugg (gått sådär), Monica Zetterlund, Mad Men och en cykeltur till Stenhagen. Snart kommer Thea hit så ska vi käka middag ihop. Och så var det visst vår också. 16 jävla plusgrader! Underbart!
22.03.12

Camilla, Osman och Tilda (aka. Inre Kretsen) var här igår på middag. Emma var med på ett hörn också. Känns lite sjukt ändå att alla flyttat ut härifrån men ändå är så hemmastadda, liksom.

Osman kommer in genom dörren.
Jag: - Välkommen hem!
Osman: - Jag bor inte här längre. Jag är en stadsbo nu.
Sen går han raka vägen fram till TV:n, sätter på den och slår sig ner i soffan. Tror fan inte att den där TVn varit igång sen han flyttade ut för två månader sen.

Middagen bestod av någon konstig kombination av svampsoppa, baguette, sallad, kycklingklubbor, pannkakor och slutligen blåbärspaj med glass. Blev sjukt mätt i alla fall.

I ungefär exakt detta ögonblick har jag just slängt til med ett "Jag tänker inte steka några JÄVLA pannkakor!"

Imorgon kommer Johanna hit. Vi har fan inte setts sen hennes studentmottagning i Juni. Helt sjukt. Men det ska bli nice. Först lite amerikanskt födelesedagsfest hos min newbie och på lördag är det Room Crawl i korridoren.21.03.12
20.03.12

:D16.03.12 Pimpland vs. The Sims

Johanna och jag har pratat i telefon medan den ena spelat Pimpland och den andra Sims. Fina konversationer...

- Vafan min sim kan inte rida för hon är gravid!
- För i helvete, ska det vara så jävla svårt att hitta en jävla hora? Måste jag ta droger för att få nån eller??
- Alltså... jag har 5 hästar och 3 enhörnngar.
- Fan, jag måste råna lite folk så jag har råd at köpa gymkort...
- Varför står alla jävla hästar och gnäggar för?!

12.03.12

Jag älskar den här tiden på dan. När solen liksom just gått upp och fåglarna kvittrar sådär nyvaket. Det känns lite som världen sträcker lite på sig och gäspar trött. Livet känns liksom så nyfiket och spännande. Det är nästan så att jag saknar de där mornarna vid fem, halv sex-tiden när jag satt på verandan och åt frukost medan solen letade sig över daggen på åkern.

Men det absolut bästa med att vara vaken den här tiden är när man med gott samvete kan krypa ner i sängen igen och sova ett par timmar till.

Jag tror visst att det är vår.

09.03.12

Jag är så satans less på allt nu. Vad fan är det jag pluggar egentligen? Jag kommer inte bli någonting. De jobb som är mest kopplade till min utbildning har sjukt stor konkurrans, dessutom vill jag inte ens ha dem. De jobb jag vill ha har jag inte rätt utbildning för och just nu har jag inte tillräckligt mycket jävlar anamma i mig för att "ta mig dit på egen hjälp". Den här terminen har jag bara suttit och pluggat och varit grinig istället för att dra ut, så den där super framgångsrika läkarstudenten som jag tänkt gifta mig med har inte riktigt korsat min väg än. Så hemmafru lyckas jag nog inte bli heller.

Ansökningarna för utbytestermin är inne och planerna för distanskurser på Bali/Filippinerna finns fortfarande. Men jag är egentligen inte så jävla sugen på det heller. Eller jo, det är jag. Men får jag inget jävla sommarjobbsjävel så blir det nog inget med det heller. Arbetslös. Ja, det är min melodi det.

Men en flotte till valborg har jag i alla fall. Och till Finland ska jag i påsk. Och folkdräkt på vårbalen. Så jag ska inte hänga läpp! Arbetslös blir jag ju inte förrän jag slutat plugga, så det är lika bra att fortsätta med detta meningslösa dravel.

Nu ska jag nog kika lite på Mad Men och trösta mig med att man hade det jobbigt redan då. Fast de var så vackra och stiliga, menar jag.
06.03.12 Blabla

Idag var det ännu en Etnograf-föreläsning, men den kände jag att jag kunde bortprioritera för landskap på Norrlands istället. Men eftersom mitt sällskap dit inte var så taggade längre blev det att åka till Pollax och fixa flotte istället. Forsränna på valborg? Jajjamen!

Resten av veckan ska gå åt att fixa litteratur, läsa litteratur och greja med Etograferna och PR-gruppen. Jätteskoj!