29.11.12

Ser fram emot nästa vecka. Redan sen i våras hade jag i tanken börjat planera inför Etnografernas arbetsmarknadskväll, sen så har det brainstormats i styrelsen under hela hösten. Datum sattes till förrförra veckan men visade sig krocka med ett annat stort föreläsningsjippo. Vi sköt då på det tills nu på onsdag vilket dessvärre förde med sig att de fem ursprungliga gästerna reducerades till två. Men nu ser det ut att lösa sig, vi har en backupgäst och ännu en på gång. Tror det kommer bli super! I vilket fall har vi massor med intressenter som inte kunde medverka denna gång men som gärna ställer upp till ett nytt tillfälle. Jag har alltså redan planerat in att vi bör ha ännu en arbetsmarknadskväll i vår (återigen planer jag har i tanken.. nästa steg är att som vanligt presentera mina tankar till resten av styrelsen).

Jag vet att jag har avsagt mig mycket av mitt ansvar på årsmötet, men det liksom kryper i fingrarna på mig när saker väl kommer i rullning (eller när det står totalt still också för den delen). Ibland får jag ju också idéer som jag liksom inte kan släppa. Typ genomförandet av arbetsmarknadsdagen. Tror lätt att det kommer bli terminens mest lyckade tillställning för Etnograferna. Fast det är å andra sidan inte så svårslaget, årets reccar har varit pinsamt obrydda över vad vi gör så det har nästan ekat tomt vissa evenemang. Det är ju tur att vi har några gamla kursare och styrelsemedlemmar som dyker upp och fyller lite platser i alla fall!

Men som sagt, tror det kommer bli superbra. Till nästa gång får vi däremot se till att inte börja flytta datum och ha oss, det ställer ju till det en del.

Björbo

I brist på annat slänger jag upp lite foton från när jag och Mikael var på utflykt vid nån kvarn i Björbo för ett tag sen.

 
 
.

 
 26.11.12

Jag vill ha. Sjukt fin!
Kaffe och foto, två saker som jag gillar liksom..Höstfest å Norrlands Nation


Lovisa, Tim och jag. Det vill säga samtliga fotoföreningsmedlemmar som deltog på balen. (Bortsett från Gunilla då, men hon stod ju bakom kameran)

Sen hoppade jag och Micke in och förstörde hela gruppbilden. Såna är vi!09.11.12 Bolagsstämma

Ikväll smäller det, samsittning med SoS, NNFF och NoNSEns. Temat är Mad Men/Bolagsstämma/60-talskontor. Tror det kommer att bli awesome. Igår träffade jag Orakel och Spexrex för att gå igenom eventuellt spex och annat skoj vi ska ta upp på "dagordningen". Ska faktiskt bli riktigt kul att gå till kontoret ikväll, måste bara hitta min kam så att jag kan tupera till mig en frisyr också.
04.11.12 Badminton

NV redaktionen testar NNIF:s sportaktiviteter till nästa nummer. Med brutet revben får man dock inte träna (även om jag inte aaaaalls har lika ont längre) men man får fota desto mer! Synd bara att klättringsbilderna blev suddiga och gryniga och löpningen skedde med reflexvästar i totalt mörker. Men badmintonen idag blev någorlunda lyckad i alla fall! I och för sig var det faktiskt ingen i redaktionen som faktiskt utövade sporten denna gång. Men som tvättäkta journalister kan man istället anteckna, ställa lite dumma frågor, bränna av lite foton och sen skriva något som inte alls är förankrat i någon slags verklighet. Hurra! Jag har dock insett att någon sportfotograf lär det i alla fall inte bli av mig. Härligt att få lite insikter ibland.

Nästa vecka börjar allvaret igen: två kursstarter och två sittningar. Och så två styrelsemöten, förstås.
What I do