22.01.13

Jag tror Emma skulle bli lite varm i själen om hon fick veta att Bitter-Rebecca är tillbaka. Åminstone den här veckan. Även fast det bara är tisdag har jag hunnit med mycket.

Jag har bland annat blivit förbannad på korridoren och agerat korridorsmamma-på-krigsstigen. Det vill säga att jag dels diktat ihop ett fantastiskt fint men jävligt svordomsfyllt meddelande på korridorstavlan, men också spytt galla på korridorare närvarande i köket.

Sedan har jag bråkat och spytt ännu mer galla på Heimstaden. (Visst är det fantastiskt att man kan flytta från Flogsta men fortfarande lägga ner en massa tid till att bråka med dem?)

Och så slutligen idag så har jag agerat Bitter-Rebecca deluxe genom att lägga mig i Etnografernas brist i att följa stadgar. Inte riktigt min business längre, men är jag redan på krigsstigen så är jag. Om det är nånting Bitter-Rebecca tycker och står fast vid, så är det att hon alltid har rätt. Bara därför kan man ju ta och lägga sig i och påpeka vissa saker.

Sen är det ju lite synd om Joar som alltid ska få lyssna på mig och mitt gallspyande när jag ska ut på plundringståg. Är inte Emma här så får man ju hitta substitut, liksom. Ska jag vara ärlig är det mest Joar som fått ta del av min bitterhet den här veckan, jag har faktiskt försökt vara rätt så pedagogisk i mitt framförande till såväl korridoren, heimstaden och etnograferna.

Ska bli intressant att se hur resten av veckan blir, heh.
17.01.13 Tentaångest

Under 7 dagar har jag skrivit ett PM och två hemtentor. Och de två sistnämnda har jag nu lämnar in ett helt dygn innan deadline. Kan inte påstå att det varit superkul direkt, men å andra sidan har det varit liiite roligare att skriva på den ena när jag lessnat för stunden på den andra.

Hursom, är klar nu och kan spendera morgondagen med att testa mitt nya objektiv. Detta istället för tentaångest. Låter rätt trevligt, om du frågar mig. Dock ska jag befinna mig i universitetshuset på förmiddagen för att representera HUS på reccemässan. Och en liten del av dagen kommer nog gå åt till att städa. Väntar nämligen finbesök på lördag. Herr Nybacka kommer på visit och planerad utgång på V-dala. Det ska faktiskt bli jäkla skönt att få tentafesta lite! Efter det följer två veckor av chillpill innan jag börjar på praktiken 4/2.

Nu: sova!17.01.13