22.01.13

Jag tror Emma skulle bli lite varm i själen om hon fick veta att Bitter-Rebecca är tillbaka. Åminstone den här veckan. Även fast det bara är tisdag har jag hunnit med mycket.

Jag har bland annat blivit förbannad på korridoren och agerat korridorsmamma-på-krigsstigen. Det vill säga att jag dels diktat ihop ett fantastiskt fint men jävligt svordomsfyllt meddelande på korridorstavlan, men också spytt galla på korridorare närvarande i köket.

Sedan har jag bråkat och spytt ännu mer galla på Heimstaden. (Visst är det fantastiskt att man kan flytta från Flogsta men fortfarande lägga ner en massa tid till att bråka med dem?)

Och så slutligen idag så har jag agerat Bitter-Rebecca deluxe genom att lägga mig i Etnografernas brist i att följa stadgar. Inte riktigt min business längre, men är jag redan på krigsstigen så är jag. Om det är nånting Bitter-Rebecca tycker och står fast vid, så är det att hon alltid har rätt. Bara därför kan man ju ta och lägga sig i och påpeka vissa saker.

Sen är det ju lite synd om Joar som alltid ska få lyssna på mig och mitt gallspyande när jag ska ut på plundringståg. Är inte Emma här så får man ju hitta substitut, liksom. Ska jag vara ärlig är det mest Joar som fått ta del av min bitterhet den här veckan, jag har faktiskt försökt vara rätt så pedagogisk i mitt framförande till såväl korridoren, heimstaden och etnograferna.

Ska bli intressant att se hur resten av veckan blir, heh.
Kommentarer
Emma

Haha! Vad roligt att bitter-Rebecca kom på besök! Hon är alltid en uppfriskande vind :) Älskar bilden förresten, pusspuss!

2013-01-30 - 19:23:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback