26.12.12

Mikael har nog rätt i det att jag är den nördigaste av oss två. Det är ju inte alla som önskar sig en R2D2-väckarklocka i julklapp av sin pojkvän direkt.. Nu har jag dock hittat något annat nördigt jag också vill skaffa mig, som jag kan ha i köket tillsammans med objektivmuggen. Muggen har jag i och för sig inte köpt än, men jag kan ju bygga på nån slags önskelista här så kan herrn bara plocka idéer sen till nästa jul.En äggklocka! (Eller kökstimer om man så vill)

Edit: Jag hittade just den där bakformen jag tänkte köpa åt mig själv i 20-årspresent. Den hade jag helt glömt bort! Underbar ju!
23.12.12 När fjärde ljuset brinner...

....vi hämtar julegran
och alla barnen räknar
dan före dan före dopparedan.


Vi har ju lätt snyggaste julgra
nen i stan. Tog ungefär lika många minuter att montera och pynta den som antal kronor den kostade. Vilket var fem.

Visst är den fin?

 

15.12.12 När tredje ljuset brinner...

...vi juleklappar syr.
Och alla bakar kakor och har ett fasligt styr.

Nu har jag i och för sig redan köpt och slagit in alla julklappar för över en vecka sedan. Men ändå. I år fick det bli lite mer traditionella inslagningar, men jag fuskade faktiskt med lacksigillen. Ett häfte med 30 väldigt verklighetstrogna sigillklistermärken kostade bara 20 spänn. Eftersom både min gamla stämpel och mina lackstänger ligger någonstans hemma i Stockholm kändes det lite onödigt att köpa nytt. Men fint blev det!

 12.12.12 The Hobbit

Ikväll ska jag och Mikael se The Hobbit. Vi har fan taggat i ett år nu. Dock är vi sjukt stressade båda två med exjobb, pm, seminarium och andra skituppgifter. Men ändå!Och pluggmusiken idag har bestått i myselipys från LOTR!