26.09.12

Jag stressar ju då på som vanligt. Hela förra veckan var bestående av styrelsemöten, redaktionsmöten och fullmäktighetsmöten. I helgen hann jag umgå lite med Johanna som flyttat till stan. Skitsnack och rödvin. Helt i vanlig ordning, alltså. Och i söndags var det städdag på Norrlands. Inte superkul direkt, men sjukt värt om man tänker på städsexan.

Varjehandan är iaf skickad på tryck nu efter att vi haft korrläsning i måndags. Supertaggad på att få den i brevlådan! Igår satt jag och pluggade med Tilda och Hanna på EP. Hade föreläsning och sen gick jag och Hanna till Norrlands så att jag kunde fotas för funktionärstavlan. Sket i att gå på landskapet som efterföljde och gick hem till mig och lagade middag istället. När Hanna sen hade gått tyckte jag att det var en bra idé att dra fram symaskinen och avsluta lite projekt jag har haft liggandes. Satt och sydde fram till typ 01. Bra grej.

Idag tänkte jag börja på med ett städprojekt och fixa i ordning min knarkarkvart till rum. Det ser verkligen fördjävligt ut här inne. Men jag har kommit igång så sent så det lär ju inte hända. Ska iväg på årsmöte med Fotoföreningen lite senare idag. Som sagt, bussy bussy.

MEN - Jag har i alla fall (något impulsivt) köpt mig en balklänning på Tradera. Lite väl lång kanske, men det går ju att fixa till. Annars satt den jättebra. Superbilligt vill jag inte påstå att det blev, men jämför man vad en ny kostar i butik så är det ett kap. Bilderna är från traderaannonsen, för jag orkar inte fota. 20.09.12
11.09.12 Hågadalen

Nu när jag äntligen hade tänkt ta igen vad jag missat i plugget senaste veckan har jag dragit på mig en brutal jävla förkylning. Istället för att läsa ligger jag i soffan med huvudvärk och feber. Superkul, verkligen. Fick sjukskriva mig till jobbet idag också, måde verkligen piss i morse. Så jag har gått miste om lite pengar också.

Men men, Emms lär ju bli glad att jag kan uppdatera bloggen i alla fall. Tänkte ladda upp lite bilder från när jag och Thea var i Hågadalen i fredags. Otroligt fin och solig dag!09.09.12 Finland

För Emmas skull tar jag och uppdaterar.
Under senaste veckorna har jag haft rätt mycket att göra. Jag och Mikael for till Finland en vecka där vi hann med lite omkringstosande i Åbo, shopping i Tammerfors, födelsedagsfirande på Eskilsö, åka hästvagn på Valsberg, hundvakt åt Abbe och så kräftskiva förstås. Dessutom fick vi mormor att börja med en mössfarbik där Mikael fick sig en efterlängtad marinblå sak och jag passade på att få mig ett par stycken. Även Malin fick en.

Mer än så orkar jag inte skriva, så det får bli en massa bilder istället. Kan väl slänga in ett inlägg imorgon om den senaste superhektiska veckan. Har verkligen inte varit hemma mer än ett par timmar om dagen. Och nu hinner jag inte riktigt uppdatera egentligen heller, för jag måste komma ikapp allt plugg jag missat i veckan.

Tror Mikael hade roligare än hunden


Bus!


Så här koncentrerad är jag i min supersnygga pyjamas när jag öppnar födelsedagspaket.


Hurra! för mormors smörgåstårta


Ledsen tjej skär upp födelsedagstårta nummer 2


Karla-karlar


Sen spexade Malin till det


Vi hade äran att få vara hundvakt hela två gånger!


Jag står på en åker och försöker se mysig ut.


Micke och Abbe posar bland växhus


Janna och jag tog en tur till ån


Närpes å och åker


Koka och servera kräftor!


Vid det här laget var alla dödshungriga. Därav de mindre glada minerna.


Sen blev iaf Mikael lite mer pepp!


Jag och Crista ser däremot lite mindre roade ut


:)

Följande bilder har jag snott från Cristas blogg:
Mikael gjorde en smarrig liten drink


Mot småtimmarna kom Thomas kom förbi på en liten visit också