Epic failure

FACEBOOK FUNKAR INTE! Vad ska jag göra nu för att distrahera mig från att slippa plugga?!?!?!27.01.10 We were here

Idag var det, kanske inte speciellt kallt, men riktigt rå luft. Men jag tänker inte klaga, för i slutet av Januari är det liksom fullt acceptabelt med kyliga dagar. Och nog är det fortfarande vinter, nästintill snöstorm var det när jag var på väg till Tandläkaren i Hallonbergen idag. Men usch säger jag bara. Snö är mysigt och gör en annars så trist årstid som denna lite ljusare. Om man bor på landet eller långt ut i förortens mest avlägsna hörn, det vill säga. För i stan är inte snön vit. Den är brun. Den är brun och sönderpulveriserad. Som ett stort täcke av blötlagda tidningar, förvandlad till smutsig pappersmassa. Det är inget vackert, poetiskt vintermys någonstans vid den synen. Dessutom, den snö som inte tillhör lergeggskategorin tillhör den ihoppressade bubbliga isfläckarna som gärna lägger sig, och täcker mestadels av trottoarerna. Samtidigt kan man inte se vart man går för snön blåser i ögonen oavsätt vilket håll man vänder sig och det är en "halka eller inte halka" situation. Vintermys my ass.

Hur charmig vintern än kan vara på sina fronter så längtar jag nästan till dagen då man går till skolan med ljudet av ett brummande buller i bakgrunden. Älskade maskiner som kommer för att samla upp allt grus från gångar och trottoarer. Det scenariot följande med att fontänen i Rissne Centrum sätts igång. De bekanta avsluten på vintern.


Myselipys...
Bluuurp

Alltså skjut mig i foten, ba orkar inte.
26.01.10 Jämmer och elände

Jag har haft en underbar period ett ganska litet tag nu. Sedan förra fredagen har allting bara varit så mysigt och bara härligt. Tanza-reunion på fredagen och random lallande runt i stan med My, myskväll på Dovas på lördagen följande av en ganska chill skolvecka. Onsdagen bjöd på lite mindre och mer roliga överraskningar på bland annat en toalett på odenplan. Senare chill på stan med Elin-Pelin och skolmusikalen. Efter den blev det after-musical/scool/what ever med en stor del av Jarlaplan treorna och nån enstaka Odenplanare. Vi tog upp hela lokalen och hade ganska roligt, till och med när en förbannad Jois kom in och skrek åt alla att dra hem. Fredagen var helt okej även om jag var fruktansvärt trött, lördagen/söndagen var sådär lagom random och halvt spårad som lite grädden på moset.

Men solen kan ju inte skina jämt och igår kom bakslaget. Inte nog med att det var måndag, men jag glömde både glasögon och lunch hemma. Dessutom intalade jag mig själv att möta en inte så önskvärd men desto mer nödvändig konfrontation. Sedan fick jag hämta en grinig unge på dagis och på vägen hem från Maël följde en plågad katt efter mig. Kissekattens fruktansvärda jamningar var helt hjärtskärande. Och så klart. Idag skulle jag ha religionsprov. Vem försov sig? Just det. Vaknade kvart i, då jag egentligen måste gå till tunnelbanan, rusar upp och bara kastar på mig kläderna, letar förbrilt efter glasögonen men inser ganska snart att det inte är någon idé. Svär högt för mig själv då mamma komemr in i mitt rum och frågar om inte jag hade sovmorgon idag. Jag var så sjukt förbannad på mig själv och skriker tillbaka "NEJ! JAG HAR PROV IDAG!!! JÄVLA SKIT!". Drar på mig nattskjortan igen och sjukanmäler mig. Somnar om  svinförbannad. Resten av dagen har andra mindre önskvärda händelser inträffat och jag har upprepat ett antal svordomar högt. Jämmer och elände. Men efter regn kommer solsken, eller..?

Dagens ord: Jävla skit!
Dagens mening: Jävla SKIT, jävla skit, jävla skit skit SKIIIT!11.01.10 I'm a backstabber lady

I was waiting for you
like two hours or something like that
but I got tired of standing there
looking like a fool

our relationship
is so pathetic
but you don't seem to get it
so lets quit this shit

you're a hard loved man
and I'm an easy woman
you're a hard loved man
and I'm just a simple girl