Valentines day

Msn-konversation, thirtheen days to go

Johanna säger:

du kommer ju hit dan innan alla hjartans

HuvaN säger:

jaa

HuvaN säger:

ska du bjuda mig på date?

Johanna säger:

haha nej

HuvaN säger:

eller tänkte du gå med pete å så får jag sitta hemma?

Johanna säger:

haha jag vet inte

Johanna säger:

vi kanske kan fixa upp dig pa blind date
HuvaN säger:
-.-
Acta est fabula, plaudite

Vi har väl inga hemligheter kvar
men det är så jävla fegt att ge sig av
Bohemerna, poeterna är svin
och On The Road den fånigaste skiten jag har läst"Aja baja! Vet du vad det här gör med kroppen?"

Varje gång jag tar ett glas oboy så har jag en syn framför mig, och det är att denna kvinna ska klampa in i mitt hem:Hon kommer klampa in i mitt hem, ställa upp min veckomåltid på ett bord, varav halva bordet består utav lattestora glas fyllda med just O'boy. Och det skrämmer mig. Och jag tänker på det varje gång min stackars bror måste kila till Ica och handla två paket mjölk för tredje gången på en vecka. Och varje gång en O'boypåse tar slut och jag måste öppna en ny. Varje gång pulvret beblandar sig med mjölken och bildar en vit sockring dryck. För varje glas O'boy så spökar Anna Skipper i mitt huvud. Och det är inte okej. Ett grovt tecken på överkonsumering. mne nu blev jag så sugen på o'boy att jag måste ta mig ett glas. Sen går jag ut med hundarna.Individuella val

Idag skulle vi göra om våra kursval inför trean. Jag valde bort Matte C eftersom jag kände att jag helst skulle slippa mattehelvetet i trean. Så istället fick jag sitta och klura på vad jag skulle välja istället. De flesta ingår redan i mitt program/har jag redan valt. Så jag valde Psykologi B (oftaa jobbbiiigggtt) och Rättskunskap. Kuulaldkhsafsd eller inte.
I trean kommer jag alltså läsa Psykologi A och B, Filosofi A, Fotografisk bild, Kläddesign, Religion A och B, Engelska C, Svenska C, Rättskunskap och Naturkunskap B. Så när jag tänker efter så låter min studieplan ganska så soft om jag får säga det själv. Flummigt men härligt. Ingen matte, ingen tröööög samhällskunskap och ingen idrott. Jag längtar redan. Efter 11 års matematik slipper jag äntligen skiten.

Blabla bla bla. Och dagens inlägg var som att läsa en dagbok. TralalalalajalakalalaaaBara för att, tjuvlyssant ni vet

Typiskt, precis när hon samlat flest statuspoäng började alla andra samla vuxenpoäng...

Spårvagn 11, Göteborg

Det är efter midnatt och en kille och en tjej ~20 sitter på spårvagnen och pratar högt. Båda två verkar vara ganska fulla.

Tjejen: Förresten, vad är det jag har hört om att du ska börja dricka vin? Det är ju jätteäckligt. Fast i och för sig, man blir full snabbt och det är billigt och...
Killen (avbryter): Ja, men det är inte därför.
Tjejen: Va?
Killen: Jag vill kunna dricka det på middagar och dylikt, som en social grej liksom. Inte för att bli full.
Tjejen (märkbart upprörd och helt seriös): Men vad är det som händer med folk egentligen?! Bara för att vi har fyllt 20 betyder inte det att vi måste börja tycka om alkohol, sluta skratta åt fisar och avsluta våra konton på Lunarstorm! Fan!
Ingen säger något mer och resan fortsätter under tystnad.
Chuck Taylor Converse All Star ffs!

Jag har alltid varit sjukt svag för converse. Trots det var det ganska så länge sen jag använde mina. Mina sjukt snygga Londoninköpta converse. Men med tankarna på min usa-resa checkade jag faktiskt in converse hemsida och blev helt lyrisk, salig, avsvimmad, exalterad och allt på en och samma gång. Check them fucking out!

Först och främst, mina favoriter. the Who special edition:Finns i tre modeller, men den översta kickar ass, och den här är rätt så fin också:
Och så Kurt cobain:
 

och dessa bara för att de är lite party sådär:
  

Och sist, men definistivt inte minst, Grateful dead:

 


Jag tror jag ska satsa på de låga Grateful Dead och de vita av the who. trallala. Jag älskar skor.Vi har väl inga hemligheter kvar

Idag har jag knarkat sönder:
- Kents relativt nya låt "På drift"
- Latte
- Samhälsskunskap (dock ej frivilligt -.-)
- Photoshop

Nu ska jag skumma lite i dne här boken (fast från andra hållet så att jag får Vera-Zavalas lösning på problemet):
Bakom mig så luktar släckta bränder

For till danderyd och lekte med Ruffsi. Det var trevligt. I övrigt har det inte hänt så mkt sen förra inlägget. -.-
Jag hade förresten byxor på mig i fredags. Vilket inte inträffat på ett halvår ungefär. Dessutom hade jag rakt hår idag. Vilket inte hänt på...några månader sådär. Det är väl ungefär det mest spännande som hänt den här helgen. -.-Två fyllon sitter längst bak i bussen. Fyllo 1 mumlar något.
Fyllo 2 (tar fram en öl): Här.
Fyllo 1 (börjar snyfta och säger): Tack, du vet verkligen hur man berör en människaVar det du som höll för hårt eller är det jag som är för svag?

Jag har verkligen knarkat sönder Kent de senaste dagarna. Men det känns ganska skönt faktiskt. Med tanke på otroliga mängden låtar som producerats blir det liksom inte direkt tjatigt. Än i alla fall. Just nu mår jag bara väldigt väldigt bra i alla fall. Speciellt av de gamla låtarna som ajg inte lyssnat på väldigt väldigt länge. Och du är som jag när du dansar, Musik non stop till slut.

Bara sådär btw så trallad ejag dessutom in på kents hemsida igår och laddade ner "På drift". (låten i nya Friends-reklamen). Jag kan ju säga så att Kents är ju någorlunda bättre än friendsreklamen, men det kan nog också grunda sig i att jag stör mig lite på den reklamen.

Idag ska jag förresten göra ännu en tårta. Barnkalastårta is the shit. Födelsedagar is the shit.
Jag vill inte göra dig illa igen

Inatt drömde jag en ganska så verklighetstrogen men jättekonstig dröm. Och den fick mig att fundera. Jag har verkligen inte kunnat släppa drömmen för den var verkligen..övversakande. Men mysig, somrig, spännande och alldeles alldeles underbar. Och jag går verkligen runt å tror att det är sådär nu. Fast jag vet ju att det inte alls är så. Gud vad jag hatar drömmar, jag blir så förvirrad. Värst är endå drömmen där en viss person var gay. Jag kan verkligen inte släppa det. Han ÄR gay för mig nu.
 
Irene fyller år å jag har gjort tårta. God fiin somrig barnkalas-tårta. För övrigt är varaenda jävel i Lofsdalen och åker skidor i helgen vilket jag hatar. Jag som aldrig stått på ett par skidor i hela mitt liv sitter med abstinesbesvär och känner mig ensam. Därför ska jag tralla hem till min mor och kika film.
Tjuvlyssnat x5

Idag slog det mig. Det var säkert en och en halv månad sedan jag var inne på tjuvlyssnat. Det är helt galet. Så nu har jag suttit och läst typ 60 inlägg. Underbart!

Två flickor, den första ~4 och den andra ~8 sitter med sin mamma. Ingen har sagt något på ett tag så den första flickan bestämmer sig för att bryta tystnaden.
Flicka 1: Först kom dinosaurierna, sen kom indianerna och sist kom människorna.
Flicka 2 (ser upprörd ut): Menar du att indianerna inte är människor?!
Flicka 1: Ja...
Flicka 2: Men så kan du ju inte säga! Vår pappa är ju lite indian. Då är du en rasist. Vet du vad en rasist är?
Flicka 1 (ser förvirrad ut): Nej...
Flicka 2: Det är en sån som inte tycker om mörka människor på grund av hur de ser ut. Är du en sån?!
Flicka 1 (spricker upp i ett leende): Ja, jag är mörkrädd!
Flicka 2 tittar förtvivlat mot mamman som fnissar.

Två kvinnor ~35 sitter och berättar gåtor för varandra.
Kvinna 1: Vad är likheten mellan en pannkaka och en elefant?
Kvinna 2: Vet inte?
Kvinna 1: Båda föder levande ungar.
Kvinna 2: Aha, haha!
Det går några minuter.
Tant ~70 (som suttit i sätet bakom och tjuvlyssnat): Jaså, plättar!

En kille ~23 sitter i kassan. Ett par i samma ålder lägger upp sina varor - kondomer, chips och dipp - på bandet. Killen i kassan ser ut att anstränga sig för att verka oberörd över kondomerna.
Kassakillen: Så ni ska hem och dippa ikväll?
Paret ser besvärat ut.
Kassakillen: Ööh, oj! Förlåt, jag menade...
Paret betalar och försvinner snabbt därifrån.

En manlig telefonsäljare ~25 kommer fram till en kvinna ~60.
Telefonsäljaren: Du får den här för 0 kr.
Kvinnan (rycker mobilen ur handen på honom och börjar sedan springa iväg): Tack.och så dne absolut underbaraste:

Gröna linjen mot Hässelby strand, Stockholm

Två tjejer ~18 sitter mittemot varandra och pratar. Samtidigt håller de på med sina mobiler.
Tjej 1: Skulle du åka till Hötorget eller?
Tjej 2: Ja, hon bara: "kom hit så går vi på stan och kollar rean".
Tjej 1: Okej, men kan vi lyssna på musik så länge? Jag ska ju åka längre än du. Så kan vi säga "hej då" redan nu typ? Jag bara måste höra den här nya skivan jag laddade ned idag.
Tjej 2: Visst, hej då!
Tjej 1: Hej då, vi hörs i morgon eller något!
Båda tar på sig sina hörlurar. De sitter fortfarande mittemot varandra men är tysta och lyssnar på musik i fem stationer till då Tjej 2 går av utan att säga ett ljud till sin kompis.
Att kunna stava är inte det viktigaste. Vissa dagar har det ingen betydelse alls om man kan stava till tisdag.

Idag satt jag i skolan till halv sex. Eftersom jag läst ut samhällsboken bestämde jag mig för att lära mig den helt utantill. Sammhälle B är verkligen helt utan tvekan den bästa kursen jag någonsin läst! Det är helt otroligt hur orden "Current event", "Fiscal policy" och "Philips curve" bara klingar som den ljuvaste av melodier. Fylld av tankar på räntesänkningar sätter jag mig på tunnelbanan som är smockad av svettiga och bedrövliga arbetande och lågavlönade stockholmare. Sitter där på min ghettolinje och känner lukten av kolektiv sprida sig. Jag börjar fundera på om CSI teamet skulle knalla in med sina UV-lampor, hur mycket kroppsvätskor de skulle hitta. Jag börjar även fundera på vilka partiklar som lär ligga i luften och minns tillbaka på ett gammalt avsnitt av CSI NY, vad exakt det avsnittet handlade om behöver vi inte gå in på. I rulltrappan står jag och nynnar på Wombats innan jag ser att klockan är fem i sex. Jag springer så att jag måste släpa benen efter mig och kommer precis hem och slår på tv:n, lagom till att jag får se Barack Obama svära eden. En känsla av lycka fyller mig och jag briter ut i gråt. Efteråt bjöd mamma på egenplockade magic mushrooms och jag la mig på hallgolvet och stirrade upp i taket. Men nu tror jag förresten att jag ljög lite.

Jag var bara i skolan till 17:28 och så smockat var det inte på tunnelbanan. Visst lyssnade jag på the Wombats men jag sprang inte hem. Och nog såg jag Obamas tal men jag gjorde inget annat än å smålog. Och mamma bjöd på egenplockade svampar, men det var kantareller. Fast på hallgolvet låg jag. För jag gillar att ligga på golv. Men Samhällskunskap, det är något jag absolut inte gillar. Och just därför ska jag läsa ut "Globl rättvisa är möjlig" så att jag kan ta livet av mig efteråt och slippa ett IG i kursen.
Den där oljan de hittat i Norge låg ju där redan före 1905, så den är väl egentligen svensk?

Nu är biljetterna till USA bokade och klara. Tjugofem dagar kvar. Twentyfive, veintecinco, kaksikymmentäviis, fünfundzwanzig. Oj vad jag är mångspråkig, det är nästan så jag blir lite rörd över min egen visdom, tror nästan jag måste fälla en tår eller två.   Alltså blä, resan innebär att jag kommer att ha befunnit mig på 7 olika flygplatser sedan maj. Stackars lilla flygbranchfödda flicka. Jaja. Bajsbajsbajs.

Idag kollade jag på Bollibompa med Maël, det var sjukt långtråkigt och jag somnade. Innan dess hann jag krama "hej jag har varit i thailand i 3 veckor och är brunare än dig"-Elin ungefär 33 gånger. Dricka vaniljlatte från panini. Varit jätteglad över att jag äntligen lyckats göra bra ifrån mig på en tyskaläxa (jag pluggade faktiskt igår!). Efter Bolibompa och Maël så har jag hunnit äta mat, titta på idrottsgalan (varför? jag är inte ens intresserad av idrott??!!!??). Missat CSI på grund av idrottsgalan. Skissat i skissbok. Struntat i att plugga. Bokat biljetter förstås. Och rastat hundarna. Nu kanske jag glömde några jätteviktiga detaljer från min helt fantastisk spännande dag, men ni får ursäkra så mycket.

Nu tjatar mamma på att jag ska släcka lampan i hallen och efter det tänkte jag hoppa i duschen och dränka mig, sedan blir det att sussa, schlafen, sova, ga å ligg å allt sånt där. Imorgon börjar jag tjugo i elva och det firar vi med ett glas O'boy.

Dagens citat: Jag har noggrant räknat de verkligt lyckliga dagarna i mitt liv. Antalet är fjorton. /Abd el-Raham


Peace! (eller Piiiitjs som Maël säger)So come to me on Friday or Saturday or Sunday, but I can wait to Monday

Det är fredag kväll och klockan drar sig mot tio. Jag har ingetning att plugga på och känner mig bara sådär allmänt mysig. Lite glad, bubblande och sprudlande. Jag skulle kunna skutta runt, springa upp och ner för trappuppgången om och om igen. Jag har en otroligt lust att springa genom Storskogsparken sjungandes med i musiken i mina lurar, lägga mig ner i det frostiga gräset och blunda riktigt hårt, så hårt att isen smälte och våren kikade fram. Eller varför inte åka hela vägen till Nacka och göra sattyg med My?

Men mamma är på utekväll, vilket är ytterst ovanligt, och jag sitter hemma med de kära små liven. Och helt ärligt har jag ingenting emot det. För jag kan faktiskt busa med hundarna. Lyssna på musik och hoppa i sängen. Jag är bara så glad. Riktigt sådär mysigt, bubbland eoch sprudlande. Åh vad jag älskar livet. Jag har nog sagt det förr, att oavsätt omd et går upp eller ner så är det det som är så fantastiskt med livet. Även om vi sitter där äckliga, illamående, osminkade och allmänt bedrövliga så finns det något härligt i det också.

Nu ska jag brottas lite med Stina.Tillåt mig att småle ännu en gång


VRG jarlaplan är en riktigt bra skola. Härliga mysiga borgarskolan.
- Jamen alltså, jag menar, vad kommer ni rösta på om det skulle vara val idag?
- Jag kan inte rösta
- Klart du kan! Alltså alla måste verkligen rösta. politik är någonting som påverkar alla!
- Neej, jag kan inet rösta i riksdagsval för jag är inte svensk medborgare
- Va? Amen alltså vadå, hur kan du vara här? Elllr jag menar, har någon av dina föräldrar svenskt medborgarskap?
- Nä, båda är finska medborgare
- Amen, asså vadå, har du asyl, eller vadå?
- .......Nej, jag är illegal invandrare. Men säg inte det till någon, för migrationsverket och säpo är efter mig.........

Minne! Jag har tappat mitt minne!
Är jag svensk eller finne?
Kommer inte ihåg...

Inne! Är jag ute eller inne?
Jag har luckor i mitt minne,
sån' där små alkohål.
Berusa er dvärgar, och väx upp

Nu har jag läst och redigerat alla mina dikter inför diktsamlingen vi har i svenskan. Måste bara tacka mina Närpesbor för hjälpen. Temat för alla dikter är tydligen österfjärden eftersom att det är ett återkommande ämne. Därför fick diktsamlingen heta just Österfjärden.

Själva dikterna är kanske inget att hurra över, vissa är bättre än andra men överlag så är de ganska flumm. Men det jag nästan är mest nöjd med är mina rubriker, jag kan inget annat än att småle åt hur löjliga de låter. Österfjärden, Tobakkobbsvägen, Karijoki, En enkel till Pjelax, Näveråsen 1997, Likt Nämpnäs by, Från Vettmossen till Granliden samt Svartören är några av titlarna. Jag har verkligen dålig humor.

Jag tror det blir MVG på det här, för mina dikter äger verkligen allt och alla....elå naYou really got me goin'

Alltså jag smälter långsamt men säkert. Guuud in daaag.

funny pictures of cats with captionsWhy do I feel this party's over?

Jag vet verkligen inte vad jag vill. Jag orkar inte med mig själv. Jag är förvirrad. Varför ska det alltid vara så svårt? Först är det bara som en lek, helt enkelt bara för skojs skull. Och jag förstår inte att jag aldrig lär mig, för spelreglerna ser alltid likadana ut, och endå går jag alltid ut som en förlorare. Och jag kan inte för allt i världen förstå hur det går till. För jag är den som rular leken, det är ju för i helvete jag som har hittat på den. Jag har helt enkelt seriösa problem, eller utvecklingsstörd verklighetsuppfattning. Och de tär inte bara den så kallad eleken som sabbar mitt psyke. Utan min satans vilja att plåga mig själv. Det är underbart för stunden, absolut. Mer än underbart, helt fantastiskt. Men när jag väl sitter här och inte fattar nånting så känns allt så långt borta. Och jag vet inte vad jag vill. Jag bara förstör mig själv. Jag längtar efter allt och alla men vet endå inte vad jag längtar efter. Och mitt i allt så klarar jag inte ens av att tycka synd om mig själv. Jag tror jag är lite förvirrad.  Det är tur att vi är två som sitter i samma båt.

Dagens uttryck:
You are pulling my leg

I don't wanna be the girl who laughs the loudest
Or the girl who never wants to be alone
..
Nothing can touch me
But why do I feel this party's over?Message

Hej alla barn!!!
Nu har jag laddat upp en himla massa bilder från visiten i Finland på facebook.
Just so you know.7 questions

Saker som tåls att fundera på:
1. Varför måste jag in på facebook tre, bilddagboken två och berusad en gång innan jag kan börja plugga?
2. Varför sätter man en omprovstid klockan 9 på morgonen första lördagen efter ett långt lov?
3. Varför blir inget official förrän det ligger på facebook?
4. Varför är jag så sjukt jävla jobbigt jobbig?
5. Varför är Stockholm så överskattat?
6. Varför skriver jag hellre den här listan än en engelska uppsats?
7. Varför, varför och åter varför?This is the world that we live in

Jag glömde visst bort att jag hade en blogg. Orkar inte riktigt skriva vad som hänt och så vidare. Men idag är sista lovdagen och hur bedrövligt det egentligen känns så är det nästan lika bra. Klockan 16:30 for flyget från finneland och 16:20 landad ejag i svenneland. Jag är förvirrad och fattar ingenting och har inet riktigt förstått att jag verkligen sitter i mitt rum än. Då kan jag lika gärna tralla till skolan.

Visiten i landet i öster var konstig med trevlig. Gick snabbt. De kom hit, shoppelishopping, vi for med båten, jag var vaken i 27 timmar, tappade bort allt smink, sov, köpte nytt, TB, sov, Nyår, bubbelpool, vackra halsar har vi allihopa, sov, casa, sova, tb, sova, party, casa, tb, sova, tv, sova, tb, sova, party, casa, tb, sova, party, casa, tb, sova, bubbelpool, bilfärder, carlsro x3, bilfärder, tb, tb, tb, tb, tb, tb, tb, poker, tb, bilfärd, vilse, tb, bildfärd, en annan bildfärd, tb, sova, bilfärd, flyg, växthus, HEMMA.

ungefär så.
Blogginlägg #1 år 2009

Tänkte att jag bara kunde göra en snabb bloggning för att berätta att jag lever. Orkar knappast skriva nånting om nyårsafton utom att det var riktigt bra, väldigt konstigt, bjöd på en del överraskningar. På tolvslaget stod jag och Malin  och städade. (Y) Klockan halv sju år 2009 ligger vi änmtligen i sängen och försökte sova.

Allt annat får bli utelämnat tills vidare.

Och nu är det så här att jag MÅSTE MÅSTE MÅSTE få prata med älskade älskade My i phone för det finns en del saker som jag bara måste berätta. Blablabla, och så vidare.

Nu ska jag och Malin kolla på film. PUSS PUSS PÅ ER