Summer days drifting away
31.07.12

Livet är härligt. Precis betalat räkningar och grejer för en sisådär 15.000, femton jävla tusen. Men jag har fått lite extraknäck till september månad. Alltid något.

Livet är verkligen härligt som student. Framförallt som student utan sommarjobb. Tiptop!
29.07.12

I veckan hade jag tråkigt och rensade skafferiet. Resultatet blev bakandet av lite kaka. Tre olika sorter, närmare bestämt. En med smak av vanilj, en med kaffe och en tredje med jordgubb. Så kul brukar jag ha det!

(Men det blev faktiskt riktigt gott. Och välförtjänt sådär i flyttstädspauserna)

För övrigt är nog att packa det absolut tråkigaste som finns.

27.07.12 Swedish problems

Dagsplanering:

  • Hjälpa Mikael flyttstäda sitt rum
  • Få hjälp av Mikael att flyttstäda mitt rum25.07.12 Jag är inte bitter

Idag är det den 25:e. Hade jag varit duktig hade jag fått CSN idag och då hade jag typ nästan varit lite halv-rik. Men nu är jag istället ganska oduktig och är återbetalningsskyldig istället. Så det suger. Ganska jävla jättemycket. Så det är bara för mig att vinka sparkontot adjö. Därmed är det trevligt med utbytesstudenter som lämnade kvar massa mat i frysen som jag kan nalla av i alla fall. Blir lite konstiga matkombinationer, men ändå. Sen blir det att knega på Orvars ett par gånger i veckan närmsta tiden. Och sälja av onödiga saker på Blocket.

Sen hatar jag min sommarkurs. Den är iofs rätt intressant och så, men jag orkar verkligen inte plugga. Det är väl för att jag måste, gissar jag. Det brukar ju vara så.

Och så är det meningen att man ska börja packa. Flyttar om en vecka. Men sånt är ju också sådär fruktansvärt jobbigt och otaggande. Så istället gör jag ju såklart absolut ingenting. Dricker kaffe och surfar runt lite.

Men jag har i alla fall en väldigt fin sjömansklänning, så jag ska inte misströsta!
(Och om en månad åker jag till Finland! :D :D)
Semesterplanering

Jag vill åka! Jag vill åka nununu!


16.07.12 Random Corridorer

I fredags var det grillfest i 6:5, och eftersom det var hela 4 pers kvar i den korridoren blev det till och med Room Crawl. Supergod mat och väldigt goda drinkar! Blev en lite halvtaskig utgång på V-dalas gasquesläpp och så efterfest i Flogsta. På lördagen vaknade jag och var helt sjukt bakis och trött. Bra början! 16dk skulle vi köra fördrink på Snerikes revolutionsgasque, men min kära karl och Eric är inte nån av dem särskilt duktiga på det här med framförhållning. Efter att ha stått färdigt klädd och stampat med foten i över en och en halv timme fick jag skrika lite till innan vi tog bilen till stan. Hann gjorde vi såklart som alltid, även om jag var minst lika svettig som alltid. Men jag var så stressad att bakfyllan gick över, så det var ju bra. Väl på plats mötte vi upp stackars Zäta och Hanna som snällt väntat.

Kvällen var i alla fall sjukt lyckad! Bra sällskap, bra och lite udda mat (te.x grodlår och snigel) och för en gångs skull riktigt bra bordsgrannar. Och så var inte släppet en besvikelse heller.

Söndagen var seeg. Men jag bakade i alla fall en paj. Hjälpte herrn att packa lite saker och bevittnade den smärre katastrofen. Lite om sig och kring sig, så att säga. Fick ett litet infall och bestämde mig för att ägna denna morgon till att städa och packa lite så tar jag och åker med till Dalarna när herrns mor kommer förbi idag. Sådetså.

Dessa bilder stal jag från herr Z. Tänkte väl kanske ladda upp en bild eller två sen när nation själv lagt upp bilder.
Tom Collins

Förresten! Jag och Eric körde en randomdrink härom veckan. Vi for till systemet och slog upp en random sida i en drinkbok och körde sen därefter. Resultatet blev awesome!

Tom Collins
3 delar gin
1/2 del sockerlag
2 delar citron
krossad is

Skaka väl. Häll up i glas. Tillsätt Grappo


Nya favoritdrinken. Lätt!

12.07.12

Jag är ju då som sagt inte sådär superduktig på det här med uppdatering. Sen sist så har det hunnit vara midsommar, vilket firades i Stockholm. Veckan efter for jag till Dalarna. Hade tänkt stanna ett par dagar, men det blev typ en vecka. Tanken var sen att jag skulle åka till fin-Finland, men Emma var tillbaka i Uppsala så det blev till att ha lite kvalitetstid. Fröken ska ju iväg till Amerikat i ett helt år! Vi hann med middag på GH tillsammans med Zäta, utgång på Snärkan med Zäta + Eric och så en riktigt sån där tjejkväll också.

I tisdags blev det Snerikes igen med Eric och lite random Flogstafolk. Igår fick jag besök av "LilleN", dvs "HuvaN"s före detta andra hälft. Det var faktiskt riktigt trevligt att catcha up lite. Lite rödvin, TP, Amerikalåda och prommenad. Hon åkte hem idag, så vi hann med lite turistande här i Uppis också.

Imorgon ser det ut att bli grillkväll och på lördag blir det sommargasque!

Ja, just det! Thea och jag har båda blivit invalda i Norrland Varjehandas redaktion! Fotoredaktör kan jag numer titulera mig som!Mikael gillar att peta på saker. Är det inte sniglar så är det myror.

Ibland tar vi sönder dörrar. Sånt är skoj.