30.10.11

Torsdags: Tentainlämning, shopping på stan och sedan middag på Snärkan med Joar, Emma och Camilla
Fredags: Föreläsning. Sedan befann jag mig på Norrlands i närmare 13 timmar. Förberedelse inför föreningskvällen med NNFF, NoNSEns och Attra. Och sedan själva föreningskvällen. Efterfest med Hanna.
Lördags: Bakis, trött och uttråkad. Sedan spontant korridorshäng med resultat i Norrlands 04-släpp. Sedan lite mer korridorshäng. Kröp till kojs ungefär 9 på morgonen
Idag: Något sliten, men framförallt trött. Hämtat cykeln i stan, köpt nytt cykellås och sedan suttit och möglat bort resten av dan.


Utvärdering: Bra helg.Kampen fortsätter..

Vet inte riktigt om folk faktiskt vill veta hur det går i min kamp mot hemtentan, men eftersom jag antar att jag inte har en allt för stor läsekrets så kanske det inte gör så mycket. Nu är det i alla fall 5/6 frågor avklarade. Ish. Skulle behöva lite finslip. 38 timmar kvar till deadline och inte allt för mycket text kvar att skriva. Dock desto mer text kvar att läsa.. Men jag börjar i alla fall se ljuset i tunneln.25.10.11 AwesomenessVi har fått nya soffor tillkorridoren. Sjukt awesome. Man vill liksom SITTA i dem, haha. Stora, mysiga grå saker i fejkläder. Inte små slita blå saker vars plastiga beläggning fastnar i kläderna.

Sen till det negativa: Jag kan inte lyssna på radio X3M längre. Tydligen är inte programmen tillåtna att sändas utanför Finland.. Så idag pluggar jag till Radio Vega. Lite jobbigt, för det är inte lika IQ-befriat. De har liksom riktiga samtalsämnen, och då blir det lite förvirrande när jag ska sitta och låtsas vara smart på min hemtenta. Och svensk radio kan man ju inte lyssna på, herregud.

Men vi har i alla fall fått nya soffor! :D24.10.11

Tentaångesten börjar lägga sig en aning. Om än väldigt lite. Har skrivit lite mer än hälften av frågorna och har alltså "bara" 2,5 kvar. Två frågor kan jag nog lyckas färdigställa någorlunda imorgon, så får jag bita tag i den sista på onsdag. Har jag tur och ork så finns det tid till lite finslip innan inlämningen på torsdag eftermiddag. Kan inte säga att jag är särskilt nöjd med min prestation hitills, och lär nog vara generellt missnöjd när jag lämnar in skiten. Men det är ju bättre att ha gjort det, och försökt, än att bara ge upp. Vilket jag måste säga ha varit en lockande och ständigt återkommande tanke.

Jag citerar George Clooney och säger att the only failure is not to try.
PSYKBRYT

(DAMPARSÖNDER PÅTENTAHELVETET!)

Mitt nuvarande sinnestillstånd:
23.10.11 Hågadalen

Jag och Emma passade på att ta vara på det fina vädret idag och gick på en förmiddagsprommenad i fina Hågadalen. Träffade lite kossor, men dissade fåren. Soft med Flogsta att landsbygden ligger så nära ändå. Bra start på dagen.


22.10.11

Nu har jag faktiskt införskaffat lite film. Så nu ska det bli analogt, banne mig! Men blixten måste fixas, hoppas det duger med nya batterier bara..
One Day 18.10.11

Har ikväll varit och sett One Day med Erica på bio. Helt fantastisk. Läste boken i somras och dog lite inombords redan då. Nu efter filmen har jag gråtit som en gnu på vägen hem. Helt sjukt fin film. Och helt sjukt fin bok. Klart att boken gav mycket mer djup, men jag är långt ifrån besviken på filmen. Läs den. Se den.

 
Norma Jeane
-

O, jerum, jerum, jerum!
O, quae mutatio rerum!07.10.11

Idag har jag varit hos frisören. Tyckte håret började bli lite väl långt. Sen har jag skrivit två små fina brev till två små fina fröknar. Som båda två desvärre bor lite för långt bort från mig. Och idag har jag inte pluggat. Men jag borde. Men det finns så mycket annat som är så mycket roligare. Typ att gå på klassfest fast man egentligen inte har lust. Nollningsgaquen är ikväll och jag har faktiskt köpt en eftersläppsbiljett. Och imorgon kommer pappsen förbi och hälsar på. Sen imorgon kväll ska jag faktiskt på sittning också. Gasque två dagar i rad! Men på söndag..då jävlar ska jag plugga! (Eller käka pizza, dricka juice och tycka synd om mig själv)

Jag kände mig tyvärr inte så ego imorse, så det blir bara en "efter" bild, och ingen före.
05.10.11

Igår var det Höstfix med fotoföreningen. Något sådär låtsasseriöst med val av ny styrelse och grejer. Jag fick min redan halvt utsedda postition som Mat & Sprit ansvarig, eller "Oskärpa" som det så fint heter i vår förening. Erica blev lite smått besviken då hon inte fick bli NV-ansvarig (Norrlands Varjehanda), men blev PR-ansvarig istället. Så helt löttlösa blev vi ju inte. Det behövdes ju självklart firas med en flaska champagne på Snerikes där vi också fick hänga lite med Martin, Henning och Karin. Helt bra och trevlig kväll.

Dessutom har vi bestämt att anordna en fest med tema Mad Men vid något tillfälle. Tycker att jag som nytillträdd på min styrelsepost även får agera festfixare. Sådetså.


Denna bild har jag stulit från Hennings facebook. Föreställer en inte allt för pepp Martin och en till synes sur Rebecca vid ett tidigare Snerikes besök.
04.10.11

Igår var jag och Tilda och hälsade på hemma hos Camilla. Kändes precis som vanligt. Som om att sitta inne hos Camilla vilken korridorsmåndag som helst, bara det att det var lite längre hem till mitt eget rum. Men det var trevligt att hänga vi tre igen.

Idag har jag inte hunnit med så mycket, fast jag gick upp vid sju imorse. Hade föreläsning mellan 8 och 10, sen cyklade jag hem och körde en powernap. Skrivit lite på ett brev till en liten tös i Yttermark, lagat lunch, skissat i min skissbok (har äntligen börjat komma igång igen!) och så har jag cyklat till systemet en sväng. Köpte en flaska Minttu inför vårt Room Crawl i korridoren och så två flaskor vin. Har fortfarande inte hittat ett favoritvin i klass med El Tiempo. Dessutom hade de inte Sangre de Torro heller, så jag plockade på mig ett annat torres vin och något annat random spanskt.

Nu tänkte jag läsa lite i kompendiet innan jag cyklar till Norrlands för fotoföreningens höstfix.
Tjockishunden

I lördags skulle lilla scrolltroll fyllt 9 år. Det är så sjukt att det gått över ett år och jag tänker på henne minst en gång i veckan. Ibland varje dag. Vad hon fattas mig ibland, lilla Scrollan. Fast hon gnällde och skällde och blängde lite på en ibland. Eller ganska ofta ändå. Att en sån liten hund kunde komma och lägga sig på huvudkudden bredvid en och på nåt sätt lyckas tränga ut en ur sängen. Pussgurkan.Ursäktar att jag bombarderar med bilder. Skruttfian <3

 
-Appropå ingenting. Men ändå.