Nostalgi!


20.04.12

Jag hatar att skriva uppsats. Har verkligen ingen motivation eller inspiration över huvudtaget. Och sen att det FREAKING snöar i slutet av april gör ju en inte direkt livsglad heller. Lika bra att lägga sig under jord med en gång.. Jag kan nästan slå vad om att det kommer snöa på Valborg. Känns inte så skoj att åka forsränning i nolgradit vatten måste jag säga. Och att sitta i eko på en filt och mysa låter inte speciellt lockande heller. Valborg om en och en halv vecka, och det snöar. För i helvete. Detta land alltså.

Ibo (som kommer från Libanon) verkade inte så positiv när jag mötte honom i köket i morse. Han sa att "They should put up a warning on the brochure about studiyng in Sweden. Like 'theres winter for 9 months. Don't go there'." Kunde inte annat än att hålla med, faktiskt. Och folk undrar varför självmordsstatistiken i det här landet ser ut som den gör. Inte konstigt att folk blir deprimerade.

Nu i helgen blir det att plugga så jävla mycket som möjligt, även om det går jävla trögt nu. Nästa vecka är det bara bygga flotte som gäller och sen är det en sjuukt lång valborgshelg. Fre-Mån!

Förgående helg var det Wilde! på Kalmars. Herr Nybacka kom hit och hälsade på. Helt sjukt rolig kväll. Vi förade hemma hos mig med några och sen utgång. Träffade sjukt mycket folk vilket var skoj. Sen drog Mikael, jag och Simon förbi till en Flogstafest där vi träffade vår nya utbytesstudentgranne från korridoren mittemot. Astrevlig kille från Kanada. Först var vi inte så jätteförtjusta i honom eftersom han hade kissat från balkongen tidigare under kvällen när han också styrde förfest i sin korridor. Men han visade sig faktiskt vara riktigt trevligt. Vi drog med honom och en irländare till bastun sen också. Lång men sjukt bra kväll!


Emma, Jens, Cecilia, Isabelle och Paulina


Jag och Brunin


Söta Paulina och Emma


Tilda, Julia och jag


Denna flaskas etikett talade om at alkoholhalten låg på 7,5+3 %. Inte 10,5 då alltså...
Lite ha-begär

Om jag vore rik skulle jag beställa fina klänningar från Mod Cloth. Typ jättemycket och hela tiden. Och Swedish hasbeens skulle jag ha i massor.
13.04.12 Finland & Påsk

Kom igår med båten tillbaka till Schweden och Stockholm. Supertrött som vanligt och med alldeles för mycket sprit med mig i bagaget orkade jag inte ta mig till Uppsala förrän vid typ 2-tiden. Väl hemma blev det att plugga i vårsolen och dricka vin med Mikael. Det blev visserligen lite för mycket vin och skitsnack och lite för lite plugg. Men ändå.

Finland var trevligt, men lite väl kallt. Som det brukar, med andra ord.


Fredag hos Herr MB och fröken MB


Jag och Janna


Söt-Crista och jag drack lite mer vin än resten. Vi var ganska roade, i alla fall.
Sen hoppas jag att inte de andra blev irriterade..På Eskilsö var det vinter


Herr MB borrar hål i is och fröken Sand chillar i sol


Mysväder!


Eikei och Fred var förbi till Eskilsö med sin "lilla" hund också.


Sen fick jag en puss av söt-Malin också.


Grilla korv ska man också.


På måndagen fick vi kusinbarn på besök. Och kusin fick hund i knät.


Mamma stickade medan hunden låg upp och ner


Ibland så ligger hon faktiskt upprätt också.


Och så memma. Såklart!
04.04.12

Problemet med biljetterna till balen ser ut att lösa sig. Norrlands ska tydligen inte släppa sina förrän ca två veckor innan, så det är ungefär en månad kvar tills dess. Nu ska jag kika lite Mad Men innan jag äter lunch och börjar leta mig till huvudstaden. Och så måste jag hämta ut mina skor som jag har haft på lagning också.

Måste säga att jag är lite grinig på vädret där på andra sidan östersjön bara. En plusgrad, till skillnad från de åtta vi har här just nu. Blir att ta med vinterjackan, alltså.
03.04.12 Ångest och lite gamla bilder

Jag hade ju såklart blandat ihop datumen som vanligt. Åker till stockholm imorgon och till Finland på torsdag. Fick dock lite smått panik nu när jag såg att V-dala släpper sina vårbalsbiljetter den 11:e. Måste ringa till Norrlands och se när de släpper sina. Skulle ju vara bra jävla typiskt om biljetterna släpps medan jag är borta. När jag bland annat ska hämta hem högtidsdräkten från Närpes och allt. Taggat för det här jävla eventet sen förra året, och nu när jag har frikort och faktiskt en ärlig chans att få en biljett så vore det ju kul om jag kunde vara på plats och köpa också... I värsta fall kanske jag kan tvninga iväg herr Kavaljer med mitt frikort och handla åt oss. Får höra om det går att göra så också.

Allt är iaf packat nu. Ska bara dammsuga så får det vara färdigt sen..

Och så lite bilder på fint folk bara för att en blogg utan bilder är fett tråkigt... Sen att bilderna är nån månad gamla är en annan femma. Man kan ju inte få allt.


Moa, Tilda och Emma innan den urspårade korridorsutgången


En full och glad Rebecca


Herr Nacka, Fröken Thea och Herr Mikael i en diskussion, så vitt jag minns, som
handlade om artisers vädjan till Markoolio. (Klicka här så fattar ni vad jag menar)Martin och Henning har myspys och pratar om ankpenisar.


 
02.04.12 April's fool

Om det var någon som missade att det var första april igår så måste jag lista de absolut bästa aprilskämten. De två bästa är lätt Google's och Youtube's. Men så är jag ju en nörd också.


I vilket fall... åker till Finland nu på onsdag och förmodligen blir det Stockholm redan imorgon. Tänkte hälsa på Pappsen lite, som varit i Indien en sväng. Men jag hatar att åka bort nånstans om det ser ut som helvetet självt här hemma, vilket det liksom gör just nu. Så tvätta i massor, damsuga, torka ytor och putsa fönster. Och packa förstås.

I övrigt har jag taggat Finland hela veckan med att lyssna på Radio X3M. Kanske inte något som får mig att se fram emot intellektuella samtal och så, men ändå. Jag diggar han rikssvensken som partar på Jouren, tycker han pratar så fruktansvärt fult. Men så måste jag ju faktiskt påminna mig själv om att det är ju sådär jag låter i sällskap med österbottningar....
Sookie Stackhouse

Idag känner jag mig såhär:


Det vill säga blond, somrig och söt. Kanske bör tilläggas att jag blonderat mig lite och dragit på mig en bomullsklänning med smultron på. Speciellt solbränd eller special skills på söderdialekt har jag inte hunnit skaffa mig än. Men jag jobbar iaf på det förstnämnda i och med Flogstas billiga solarium. Sen att det kom snö igår natt är en annan femma. Man kan ju få förbereda sig, iaf.

01.04.12 Ny design

Eftersom jag är så sjukt dålig på det här med att blogga tänkte jag att jag iaf kunde skaffa mig en lite mer tilltalande layout. Vårstäda lite, liksom. Och sen var väl tanken att jag egentligen skulle komma igång och återupta det här med daglig bloggning. Sen kan jag inte lova att jag kommer sluta fylla den med nördhumor. Eftersom jag är en nörd, alltså.

I veckan åker jag till Finland och Närpes. Blir borta en vecka. Hoppas bara jag får plugg gjort, annars är jag ganska shitfaced. Men det ska bli nice att få åka iväg, har fan inte varit "hemma" sen i sommar. Det är fan 7 månader, och som Malin sa här om dagen så borde det vara rekord. Och som det ser ut nu blir det nog inte mycket Finland i sommar heller. Nä, tacka vet jag kaffe på Teboil.

Men det firar vi med en lagom pepp bild från -08.